Top

Coming soon

Shortly we will have this page translated in English. For now, the information on Sculptra is shown in Dutch.

 

 

 

ACC-69

Wat is Sculptra?

Sculptra is een product dat in de huid geïnjecteerd wordt en fungeert als een biostimulator. Dat wil zeggen dat het product het eigen lichaam aanzet tot het produceren van collageen. Het resultaat van de behandeling berust dus op jouw lichaamseigen collageen wat jouw eigen huid in grote hoeveelheden gaat produceren na het injecteren van Sculptra.

Behandeling met Sculptra in Amsterdam

Het product wordt met kleine prikjes ingespoten, waarbij je alleen het naaldje voelt. Achteraf is de huid wel wat gezwollen, dit trekt vanzelf weg. 

Wat is het resultaat van een Sculptra-behandeling?

Bij Amsterdam Cosmetic Clinic vinden we een natuurlijk resultaat heel belangrijk. Daarom stimuleren we altijd je om een Sculptra behandeling te combineren met een gezonde leefstijl. Je huid straalt op haar mooist als ze ook van binnenuit goed gevoed wordt. Voldoende bewegen en water drinken, goede bescherming tegen zon en gezonde voeding hebben hier een grote invloed op.
Sculptra geeft je huid een flinke oppepper, door stimulatie van jouw lichaamseigen collageen. Je huid heeft meer volume, is steviger en wordt gelift. Sculptra vermindert diepe rimpels en beschadigde huid aanzienlijk. De huid wordt egaler en herstelt zichzelf van binnenuit.

Sculptra kan zowel voor het gezicht als voor het lichaam worden ingezet. In het lichaam geeft het volume op de gewenste plekken. Populaire gebieden om met Sculptra te laten behandelen zijn bijvoorbeeld de heupen en billen.

Wat is het verschil tussen Sculptra en Radiesse?

Sculptra en Radiesse zijn beide collageen biostimulatoren. Het verschil zit in de samenstelling waarvan de producten gemaakt zijn. Bij Sculptra is dat poly-l-lactic acid en bij Radiesse is dat calcium hydroxylapetiet met een gelbasis. Doordat Radiesse een gelbasis heeft het iets meer een filler effect. Daardoor is het goed geschikt om ook contouren in het gezicht aan te brengen of verouderde handen weer jeugdig te maken. Sculptra heeft geen gelbasis waardoor de werking volledig berust op de productie van collageen. Het collageen dat door Sculptra aangewakkerd wordt blijft over het algemeen wat langer zitten dan bij Radiesse. Bij Sculptra zie je resultaten tot zo’n 2 jaar en bij Radiesse is dat zo’n 1 jaar.

Waarmee kan ik Sculptra combineren?

Sculptra is goed te combineren met andere behandeling in Amsterdam Cosmetic Clinic. Welke combinatie voor jouw huid het beste is, bespreken we in een persoonlijk gesprek. We kijken daarbij naar jouw wensen en de mogelijkheden. 

Interesse in een Sculptra-behandeling?

Kan jouw huid wel een flinke boost gebruiken? Maak nu een afspraak voor een consult in onze kliniek in Amsterdam. We beantwoorden graag jouw vragen over Sculptra. Je kunt ons ook bellen voor meer informatie.

Maak vandaag nog een afspraak

Op de website is het makkelijk om een afspraak te maken.