sUNEKOS

Sunekos heeft twee injectables voor huidverbetering. Deze gels zijn gebaseerd op hyaluronzuur en ze geven je huid een flinke oppepper. Sunekos 200 is gericht op het herstel van de huid van binnenuit, waarbij de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Sunekos 1200 is gericht op het herstel van rimpels en beschadigde huid.

BEHANDELING MET SUNEKOS IN AMSTERDAM

Het product wordt met kleine prikjes ingespoten, waarbij je alleen het naaldje voelt. Achteraf is de huid wel wat gezwollen, dit trekt vanzelf weg.

WAT IS HET RESULTAAT VAN EEN SUNEKOS-BEHANDELING?

Bij Amsterdam Cosmetic Clinic vinden we een natuurlijk resultaat heel belangrijk. Daarom stimuleren we altijd je om een Sunekos-behandeling te combineren met een gezonde leefstijl. Je huid straalt op haar mooist als ze ook van binnenuit goed gevoed wordt. Voldoende bewegen en water drinken, goede bescherming tegen zon en gezonde voeding hebben hier een grote invloed op. De Sunekos 200 geeft je huid een flinke oppepper, door toepassing van hyaluronzuur en aminozuren. Je huid ziet er fris en stralend uit. De Sunekos 1200 vermindert diepe rimpels en beschadigde huid aanzienlijk. De huid wordt egaler en herstelt zichzelf van binnenuit, doordat het hyaluronzuur in de gel de aanmaak van collageen en elastine stimuleert.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN SUNEKOS EN FILLERS?

Een filler is geschikt om de gevolgen van huidveroudering te herstellen en te corrigeren, bijvoorbeeld om verslapte huid in het gezicht te herstellen of om wallen te verminderen. Sunekos heeft juist een huidverbeterende werking en hydrateert je huid heel krachtig.

WAARMEE KAN IK SUNEKOS COMBINEREN?

Sunekos is goed te combineren met andere behandeling in Amsterdam Cosmetic Clinic. Welke combinatie voor jouw huid het beste is, bespreken we in een persoonlijk gesprek. We kijken daarbij naar jouw wensen en de mogelijkheden.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!