fACESLIMMING

Als je een breed of hoekig gezicht hebt en je daar graag een sierlijker gezicht wilt, is faceslimming een goede oplossing. Met deze spierontspanner behandeling wordt het gezicht optisch smaller gemaakt.

WAT IS FACESLIMMING?

Bij een faceslimming met spierontspanner creëert de cosmetisch arts voor een sierlijk, meer aflopend gezicht door de spieren in de kaak te laten ontspannen met behulp van spierontspanner.

SPIERONTSPANNER BEHANDELING FACESLIMMING IN AMSTERDAM

De cosmetisch arts bespreekt met jou wat de mogelijkheden zijn. Afhankelijk van jouw wensen en de vorm van jouw gezicht stelt zij een behandelplan op. De spierontspanner wordt met een dunne naald in de spieren van bijvoorbeeld de kaak gespoten. Het gevolg is dat de spieren niet langer worden aangespannen en afnemen in dikte. Dit geeft het gezicht slankere contouren.

HOE LANG WERKT DE SPIERONTVANGER?

De spierontspanner werkt gemiddeld 6 maanden. Dit verschilt per persoon. Door de spierontspanner behandeling neemt de dikte van de spier geleidelijk af, omdat de spier niet gebruikt wordt. Als de spierontspanner is uitgewerkt neemt deze dikte en het volume van het gezicht weer toe.

Faceslimming
Before & After
Boek hier
Previous
Next

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!
Chat openen
💬 Contact us!
NL: Hi! Hoe kunnen we je helpen?
EN: Hi! How can we help you?