KRAAIENPOOTJES

Kraaienpootjes worden ook wel lachrimpels genoemd. Het zijn fijne lijntjes die ontstaan naast de ogen. Na verloop van tijd kunnen de kraaienpootjes dieper worden. Dit kun je als storend ervaren. Een spierontspanner behandeling tegen kraaienpootjes is dan een goede oplossing.

WAT ZIJN KRAAIENPOOTJES?

Kraaienpootjes ontstaan bijvoorbeeld als je veel lacht of met je ogen knijpt. In de eerste instantie zul je de kraaienpootjes waarschijnlijk niet vervelend vinden. Het geeft charme aan je gezichtsuitdrukking. Wanneer je ouder wordt verliest je huid elasticiteit en neemt het volume in de vetkussentjes onder je huid af. Hierdoor kunnen de kraaienpootjes dieper worden. Of ze breiden zich uit tot op je jukbeenderen.

SPIERONTSPANNER VOOR KRAAIENPOOTJES IN AMSTERDAM

Binnen Amsterdam Cosmetic Clinic werken we met het betrouwbare en vooraanstaande merken Bocouture en B®.

Tijdens de behandeling spuit de cosmetisch arts kleine hoeveelheden spierontspanner in de spiertjes rondom de ogen. Je kunt de ogen daardoor minder samenknijpen. De kraaienpootjes nemen af en kunnen zelfs verdwijnen. Het resultaat is een frisse en open oogopslag, die er natuurlijk uitziet.

HOE LANG WERKT DE SPIERONTSPANNER?

Gemiddeld blijft de 3 tot 4 maanden in je lichaam. Daarna wordt het op natuurlijke wijze afgebroken. Zolang de spierontspanner werkt zul je minder met je ogen knijpen. Mogelijk nemen de kraaienpootjes helemaal af en blijven ze weg als de spierontspanner is uitgewerkt. Dit hangt af van de elasticiteit van jouw huid en de diepte van de rimpels. Soms is het een goed idee om ook wat filler in het gebied onder de kraaienpootjes aan te brengen zodat deze rimpels langer wegblijven.

Kraaienpootjes
Before & After
Boek hier
Vorige
Volgende

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!
Chat openen
💬 Contact us!
NL: Hi! Hoe kunnen we je helpen?
EN: Hi! How can we help you?