LIPFLIP

Zou u graag iets vollere lippen willen maar houdt u het graag natuurlijk? Bent u nog niet toe aan een lipfiller behandeling? Dan is de lipflip behandeling wellicht de geschikte oplossing voor u!

WAT IS DE LIPFLIP?

De lipflip behandeling is een behandeling waarbij er spierontspanner in de bovenlip wordt gespoten om deze te ontspannen. Dit zorgt ervoor dat de bovenlip een beetje ‘omkrult’, waardoor de lip wat voller lijkt. Ook voorkomt het het naar binnen krullen van de bovenlip tijdens het lachen. Voor een echte lipvergroting kan er beter worden gekozen voor een lipfiller behandeling. De lipflip en lipfiller behandeling kunnen ook worden gecombineerd. 

LIPFLIP BEHANDELING IN AMSTERDAM

Binnen Amsterdam Cosmetic Clinic werken we met de betrouwbare en vooraanstaande merken Vistabel en Bocouture. De cosmetisch arts spuit de spierontspanner in de spiertjes boven de lip. De spieractiviteit neemt af en de lip krult meer naar buiten. Het resultaat is subtiel en natuurlijk.

HOE LANG WERKT DE SPIERONTSPANNER?

Gemiddeld werkt de spierontspanner 3 tot 6 maanden. Na de behandeling duurt het maximaal 14 dagen tot het optimale resultaat te zien is, dit gaat geleidelijk. Op het moment dat de spierontspanner is uitgewerkt kan de spier weer worden gebruikt. Uiteraard is het ook mogelijk om de spierontspanner behandeling te herhalen.

Heeft u interesse in en spierontspanner behandeling voor de lippen? Maak dan een afspraak via onze boekingspagina. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

 

Lipflip
Maak nu een afspraak!
Boek hier

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!