VERMINDERING VAN DE PLATYSMA/NEK BANDEN

Stoort u zich aan de steeds slapper wordende huid van de hals? Met een spierontspanner behandeling voor de platysma banden neemt de stevigheid in uw hals weer toe.

WAT IS SPIERONTSPANNER VOOR DE PLATYSMA/NEKBANDEN?

Naarmate u ouder wordt, verliest de huid van de hals steeds meer zijn elasticiteit waardoor de hals er slapper uitziet en ook slapper aanvoelt. Door zich aan te spannen, probeert de platysma (halsspier) de verslapping tegen te gaan. Hierdoor worden wel de horizontale lijntjes in de hals steeds meer zichtbaar. Ook ontstaan er halsbanden door de overmatige activiteit door de spiergroepen in de platysma. Als u hiervan af wilt, kunt u een behandeling ondergaan met spierontspanner. Met deze injecties gaan de halsbanden ontspannen waardoor de hals strakker en gelift wordt. Indien u ook de horizontale lijntjes weg wilt hebben, dan is het een aanrader de behandeling te herhalen.

SPIERONTSPANNER VOOR DE PLATYSMA/NEK BANDEN IN AMSTERDAM

Binnen Amsterdam Cosmetic Clinic werken we met de betrouwbare en vooraanstaande merken B en Bocouture. De cosmetisch arts spuit de spierontspanner in de platysma spier. Deze spier is verantwoordelijk voor de hals. De spierontspanner zal de spieractiviteit in deze spier verminderen zodat de hals strakker wordt en minder hangt, het resultaat is natuurlijk.

HOE LANG WERKT DE SPIERONTSPANNER?

Gemiddeld werkt de spierontspanner 3 tot 6 maanden. Na de behandeling duurt het maximaal 14 dagen tot het optimale resultaat te zien is, dit gaat geleidelijk. Op het moment dat de spierontspanner is uitgewerkt kan de spier weer worden gebruikt. Uiteraard is het ook mogelijk om de spierontspanner behandeling te herhalen.

Heeft u interesse in en spierontspanner behandeling voor de platysma/nek banden? Maak dan een afspraak via onze boekingspagina. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Vermindering van de platysma / nekbanden
Maak nu een afspraak!
Boek hier

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!