SUBTIELE NEUSTIP LIFT

De neus is eigenlijk een van de weinige gebieden in het gezicht waarbij nauwelijks rimpels voorkomen. Toch zijn er behandelingen met spierontspanners voor de neus waarmee een mooier aspect van de neus mee te behalen is. Door huidveroudering of van nature kan het zijn dat de tip van de neus naar beneden staat. Een subtiele neustip lift kan hiervoor de oplossing zijn.

WAT IS SPIERONTSPANNER VOOR DE NEUSTIP?

Naast het verminderen van de rimpels, kan spierontspanner ook worden ingezet voor een subtiele lift van de neustip. Soms komt het voor dat de neus van nature naar beneden staat. Ook naarmate iemand ouder wordt, kan de neustip naar beneden gaan staan. De oorzaak hiervan kan de spier zijn die onder de neus loopt en de neustip naar beneden trekt. Door een kleine injectie met spierontspanner wordt de spier ontspannen waardoor de neustip weer wat naar boven komt.

SPIERONTSPANNER VOOR DE NEUSTIP IN AMSTERDAM

Binnen Amsterdam Cosmetic Clinic werken we met de betrouwbare en vooraanstaande merken B en Bocouture. De cosmetisch arts spuit de spierontspanner in de spier onder de neus. Deze spier is verantwoordelijk voor de positie van de tip van de neus. De spierontspanner zal de spieractiviteit in deze spier verminderen zodat de neustip wordt gelift. Het resultaat is subtiel en natuurlijk.

HOE LANG WERKT DE SPIERONTSPANNER?

Gemiddeld werkt de spierontspanner 3 tot 6 maanden. Na de behandeling duurt het maximaal 14 dagen tot het optimale resultaat te zien is, dit gaat geleidelijk. Op het moment dat de spierontspanner is uitgewerkt kan de spier weer worden gebruikt. Uiteraard is het ook mogelijk om de spierontspanner behandeling te herhalen.

Heeft u interesse in en spierontspanner behandeling voor de neustip? Maak dan een afspraak via onze boekingspagina. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Subtiele neustip lift
Maak nu een afspraak!
Boek hier

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!