VERSMALLING VAN DE NEUSVLEUGELS

Zijn uw neusvleugels te bewegelijk tijdens het praten en/of lachen en gaan ze hierdoor verder open? Stoort u zich hieraan? Dan is de spierontspanner behandeling van de neusvleugels wellicht geschikt voor u!

WAT IS SPIERONTSPANNER VOOR DE NEUSVLEUGELS?

Naast het verminderen van de rimpels, kan spierontspanner ook worden ingezet voor een versmalling van de neusvleugels. Als de neusvleugels te beweeglijk zijn met lachen of praten, gaan ze verder open. Dit kan voor (te) grote neusgaten zorgen. Met spierontspanner ontspant de arts de spiertjes van de neusvleugels, zodat deze minder bewegen en open gaan. De functionaliteit van de neusvleugels blijft altijd goed en het resultaat is natuurlijk. Het doel van de behandeling is het creëren van een neus die niet breder wordt tijdens het praten, lachen of het uitvoeren van andere gezichtsuitdrukkingen. 

NEUSVLEUGEL BEHANDELING IN AMSTERDAM

Binnen Amsterdam Cosmetic Clinic werken we met de betrouwbare en vooraanstaande merken B en Bocouture. De cosmetisch arts spuit de spierontspanner in het alar-gedeelte van de nasalis-spier. Deze spier is verantwoordelijk voor het wijd uitlopen van de neusgaten. De spierontspanner zal de spieractiviteit in deze spier wegnemen zodat het wijde van de neusgaten verminderd. Het resultaat is subtiel en natuurlijk.

HOE LANG WERKT DE SPIERONTSPANNER?

Gemiddeld werkt de spierontspanner 3 tot 6 maanden. Na de behandeling duurt het maximaal 14 dagen tot het optimale resultaat te zien is, dit gaat geleidelijk. Op het moment dat de spierontspanner is uitgewerkt kan de spier weer worden gebruikt. Uiteraard is het ook mogelijk om de spierontspanner behandeling te herhalen.

Heeft u interesse in en spierontspanner behandeling voor de neus? Maak dan een afspraak via onze boekingspagina. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Versmalling van de neusvleugels
Maak nu een afspraak!
Boek hier

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!