SEMIPERMANENTE MAKE-UP

Vanaf 1 juli 2023 bieden wij geen SPMU behandelingen meer aan.

WAT IS SEMIPERMANENTE MAKE-UP?

Semipermanente make-up (PMU) geeft prachtige, natuurlijke resultaten. Heb je bijvoorbeeld erg dunne of lichte wenkbrauwen, fletse lippen of lichte wimpers? Dan is PMU bij Amsterdam Cosmetic Clinic de oplossing! Dokter Saloua is microblading-specialist waarvoor vrouwen uit het hele land naar Amsterdam komen.

Inmiddels heeft zij een team met PMU-specialisten samengesteld die de PMU behandelingen uitvoeren. Het doel is altijd een natuurlijk resultaat. PMU blijft 1-3 jaar zitten, de exacte duur verschilt per gebied en huidtype. PMU is niet meer wat het vroeger was, denk aan de dikke getatoeëerde strepen, die wenkbrauwen moesten voorstellen, en die ook nog eens groen of blauw of zwart uitsloegen. Dat is niet meer van nu!

De branche is sterk doorontwikkeld en PMU ziet er nu niet meer nep uit. Je kunt het inzetten om de expressie van je wenkbrauwen te verbeteren of de wimperrand te accentueren, zodat je een sprekende uitstraling krijgt. Fletse lippen kunnen je een ongezonde vermoeide uitstraling geven. Door ze wat kleur te geven krijg je een gezonde en sensuele uitstraling.

PMU
Before & After
Boek hier
PMU Brows
PMU Lips
PMU Eyes
Previous
Next

HOE GAAT DE BEHANDELING IN ZIJN WERK?

Lees hier wat de voorwaarden zijn om een PMU-behandeling te ondergaan bij Amsterdam Cosmetic Clinic. We beginnen de behandeling altijd met een gesprek. Hierin kijken we naar jouw wensen en de mogelijkheden.

Dan worden de wenkbrauwen, wimperrand of lippen eerst voorgetekend. We gebruiken hiervoor meetinstrumenten om een nauwkeurig en symmetrisch resultaat te creëren. Je kunt aangeven of de vorm naar wens is of dat je het graag anders ziet. De behandelaar geeft je een deskundig advies over de kleur, omdat deze beïnvloed wordt door je huidskleur en -type. Hierdoor is het effect anders dan de reguliere make-upkleuren. Als je tevreden bent starten we met de behandeling. We werken altijd zeer hygiënisch om infecties te voorkomen.

Een PMU-behandeling bestaat altijd uit twee sessies. Tijdens de eerste sessie leggen we de basislaag en zien de wenkbrauwen er al goed uit. Tijdens de tweede sessie bekijken we het resultaat van de eerste sessie en pigmenteren we de wenkbrauwen opnieuw. Twee sessies zijn genoeg voor 80% van de mensen. Soms is een derde sessie nodig.

Het is belangrijk dat je de nazorginstructies goed opvolgt voor een optimaal resultaat. De PMU wordt eerst donker, waarna het gaat schilferen en heel licht wordt. Tot slot verschijnt het eindresultaat.

Wij bieden semipermanente make-up voor:

  • Wenkbrauwen
  • Lippen
  • Ogen

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!
Chat openen
💬 Contact us!
NL: Hi! Hoe kunnen we je helpen?
EN: Hi! How can we help you?