pMU VOOR WENKBRAUWEN

Wenkbrauwen bepalen in grote mate de expressie van je gezicht en spelen een grote rol in je gezichtsuitdrukkingen. Het is belangrijk dat je wenkbrauwen passen bij wat je wilt uitstralen. Je krijgt een mooie, frisse uitstraling met een wenkbrauw die in rust neutraal is. Dus niet te recht of te veel naar boven of beneden en niet te licht of te donker. Niet iedereen is van nature gezegend met zulke wenkbrauwen en veel mensen hebben last van dun behaarde wenkbrauwen, kale plekken of hele lichte wenkbrauwen. Met onze technieken kunnen wij alle huidskleuren en haarkleuren de juiste bijpassende wenkbrauwen geven. Dus ook blonde wenkbrauwen en de donkere huid!

SEMIPERMANENTE MAKE-UP VOOR WENKBRAUWEN IN AMSTERDAM

We bieden in Amsterdam Cosmetic Clinic verschillende soorten PMU aan voor wenkbrauwen:

  • Ombre Brows
  • Powder Brows
  • Combination brows
  • Microblading

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN MICROBLADING EN OMBRE BROWS?

Het verschil tussen Microblading en Ombre is dat we bij Microblading met een handmatige tattoo-pen haartjes simuleren en bij Ombre brengen we met een machinale taptoe-pen een zachte schaduw aan.
Beide technieken worden lichtjes en oppervlakkig aangebracht in de huid, ze staan daarom heel natuurlijk en vervagen vanzelf in 1-2 jaar. Dit is ook meteen het verschil met een echte tatoeage, waarbij de pigmenten diep in de huid worden aangebracht en daarom niet meer verdwijnen en lelijk worden na enkele jaren!

PMU voor wenkbrauwen
Before & After
Boek hier
Powder Brows
Microblading
Powder brows
Microblading
Powder brows
Combination brows
Vorige
Volgende

SOORTEN PMU VOOR WENKBRAUWEN

OMBRE BROWS

Bij de Ombre-techniek brengen we laagje voor laagje heel oppervlakkig pigment in de huid aan, om de meest natuurlijke schaduw te creëren. Het mooie aan deze techniek is dat de wenkbrauwen iets opvallender worden en er ook een volle wenkbrauw kan worden gecreëerd bij mensen die bijna geen wenkbrauwen van zichzelf hebben. Daarnaast blijft deze techniek beter zitten bij dames met een vette huid. De kleur wordt niet zo snel grauw. Bij ombre brows wordt de voorkant bij de neus heel licht gehouden en naar de staart van de wenkbrauw steeds donkerder uitgewerkt. Zo ontstaat een ombre (gradueel) effect.

De wenkbrauw wordt na 9 tot 18 maanden lichter heeft dus gemiddeld 1 keer per jaar een touch-up nodig.

POWDER BROWS

Bij de Powder brow-techniek brengen we laagje voor laagje heel oppervlakkig pigment in de huid aan, om de meest natuurlijke schaduw te creëren. Het mooie aan deze techniek is dat de wenkbrauwen iets opvallender worden en er ook een volle wenkbrauw kan worden gecreëerd bij mensen die bijna geen wenkbrauwen van zichzelf hebben. Daarnaast blijft deze techniek beter zitten bij dames met een vette huid. De kleur wordt niet zo snel grauw. Het verschil met Ombre brows is dat de kleur egaal is over de hele wenkbrauw.

De wenkbrauw wordt na 9 tot 18 maanden lichter heeft dus gemiddeld 1 keer per jaar een touch-up nodig.

MICROBLADING

Microblading is een revolutionaire techniek, waarmee we natuurlijk ogende wenkbrauwen creëren. Met natuurlijke pigmenten brengen we flinterdunne lijntjes in de vorm van haartjes aan. Deze pigmentlijntjes behouden de natuurlijke kleur en verdwijnen geleidelijk in de loop van 1 tot 2 jaar. Na zes tot twaalf maanden worden de wenkbrauwen lichter en is een touch-up nodig. Deze techniek is het meest geschikt als je een stabiele, jonge, niet gevoelige of rode huid hebt en niet als je een vette huid hebt met puistjes of andere huidproblemen.

COMBINATION BROWS

Bij deze techniek combineren we Ombre en Microblading. Op het voorste deel van de wenkbrauw passen de Microblading-techniek toe, op het midden en aan het einde van de wenkbrauw de Ombre-techniek.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!
Chat openen
💬 Contact us!
NL: Hi! Hoe kunnen we je helpen?
EN: Hi! How can we help you?