[vc_row css_animation=”fadeIn” row_content_width=”grid” css=”.vc_custom_1594228705122{padding-top: 10px !important;padding-bottom: 20px !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

2 VACATURES HUIDTHERAPEUT

(32-40 UUR, DIENSTVERBAND)

VACATURE VOOR 2 HUIDTHERAPEUTES (32-40 UUR, DIENSTVERBAND)

 

Ben jij klaar voor een onwijs leuke dynamische baan in een levendige cosmetische kliniek in een prachtig stijlvol pand aan de gracht op de grens van Zuid en het Centrum van Amsterdam?

Vanwege het succes en de groei van ons bedrijf zijn wij momenteel op zoek naar 2 gepassioneerde huidtherapeutes die gericht zijn op service en kwaliteit.

Amsterdam Cosmetic Clinic is een groeiende jonge kliniek voor injectables, medische huidverbetering en semipermanente make-up. Wij zijn een gezellig klein team met de disciplines van cosmetisch artsen, huidtherapeutes en semipermanente make-up specialistes. Wij werken veel met social media (zie onze Instagram @amsterdamcosmeticclinic).

Kwaliteit en service staan bij ons zeer hoog in het vaandel! Wij doen er alles aan om echte en duurzame resultaten te behalen.

Je zult aan de slag gaan met ons aanbod aan huidverbetering, zoals IPL, Hydrafacial, Dermapen (microneedling), mesotherapie (XL hair etc), TCA en fenol peelings van Skin Tech, SkinCeuticals en ZO Skin Health. Ook verkopen wij de producten van SkinCeuticals, ZO Skin Health en Skin Tech. Wij zullen steeds verder uitbreiden door de groei van onze kliniek, en nemen jou daarin mee met aanhoudende trainingen waardoor jouw functie super uitdagend blijft!
Ook zijn er regelmatig events voor klanten in ons bedrijf wat het werk extra leuk maakt.

Je zult zelfstandig aan de slag gaan met onze clientèle. Je gaat behandelplannen voor hen opstellen en hen begeleiden binnen hun reis naar hun droomhuid. De clientèle ligt gemiddeld tussen de 18 en 40 jaar. Je werkt nauw samen met de andere huidtherapeutes en ook met de andere disciplines, zo zul je je cliënten ook doorsturen naar je collega’s voor behandelingen bij de cosmetisch arts of PMU-artiest (bijvoorbeeld voor botox of pmu).

 

Lijkt het jou ook leuk om in een hip en stijlvol bedrijf met een groot bereik door heel Nederland te werken? Heb jij een enorme passie voor huidverbetering? Heb je wellicht ervaring als huidtherapeute (dit is geen absolute vereiste)? En wil jij jouw expertise inzetten voor de huidverbetering van onze klanten? Dan horen wij heel graag van jou met een cv en motivatiebrief naar saloua@amsterdamcosmeticclinic.com!

 

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Salaris: conform marktniveau

Secundaire arbeidsvoorwaarden: vakantiegeld, vergoeding reiskosten, vergoeding lidmaatschap NVH en KP, uitgebreide cursus en training-vergoeding, pensioenregeling, kledingvergoeding, kerstpakket, personeelsborrels

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

VACATURE COSMETISCH ARTS

(16 UUR, ZZP)

(VEREISTE DIPLOMA BASISARTS, ERVARING MET COSMETISCHE GENEESKUNDE IS GEEN VEREISTE)

Vanwege de grote vraag naar behandelingen zoeken wij een cosmetisch arts met veel passie voor het vak!

Ben jij dolenthousiast over esthetiek en ben jij BIG-geregistreerd afgestudeerd arts? Je bent gedreven en je zoekt parttime werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Amsterdam Cosmetic Clinic is een groeiende jonge kliniek in Amsterdam voor injectables, medische huidverbetering en semi-permanente make-up. Wij zijn een gezellig jong team onder leiding van dokter Saloua Belboukhaddaoui. Kwaliteit en service staan bij ons zeer hoog in het vaandel! Wij doen er alles aan om echte en duurzame resultaten te behalen.

Met deze vacature zoeken wij een spontane gepassioneerde cosmetisch arts diegericht is op service en kwaliteit. Je behandelt omdat esthetiek je passie is. Je bent goed met je handen. Je neemt de tijd voor je patiënten en je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je streeft natuurlijke maar wel zichtbare resultaten na. Je luistert goed naar je patiënten, je bent empatisch en streeft naar een langetermijnsbinding met hen.

Je zoekt constant naar mogelijkheden om jezelf te verbeteren, staat open voor feedback en volgt graag extra scholing en je bent daar assertief mee bezig. Je gaat graag mee met nieuwe ontwikkelingen in de markt en wilt op de hoogte zijn van de nieuwste wetenschappelijke publicaties. Je kunt onder (tijds)druk werken.

Je snapt dat bij dit vak ook heldere administratievoering hoort en draait hier je hand niet voor om.

Je levert nazorg aan je patiënten en ziet je patiënten graag zo nodig voor controle en helpt hen dan verder.

Je zoekt een plek waar je voor lange tijd aan de slag kunt en je bent ook een teamspeler. Je bent betrouwbaar.

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan een email met je cv en motivatiebrief (met foto)gericht aan Saloua Belboukhaddaoui naar saloua@amsterdamcosmeticclinic.com![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”fadeIn” row_content_width=”grid” css=”.vc_custom_1596735202867{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;}” simple_background_color=”#fcf7f4″][vc_column][mkdf_call_to_action layout=”normal” button_text=”Email ons je motivatiebrief en cv!” button_type=”solid” button_size=”” button_link=”/contact”]

Email ons je motivatiebrief en cv!

[/mkdf_call_to_action][/vc_column][/vc_row]