Top

VACATURE COSMETISCH ARTS

(16 UUR, ZZP)

Vanwege de grote vraag naar behandelingen zoeken wij een cosmetisch arts met veel passie voor het vak!

Ben jij dolenthousiast over esthetiek en ben jij BIG-geregistreerd afgestudeerd arts? Je bent gedreven en je zoekt parttime werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Amsterdam Cosmetic Clinic is een groeiende jonge kliniek in Amsterdam voor injectables, medische huidverbetering en semi-permanente make-up. Wij zijn een gezellig jong team onder leiding van dokter Saloua Belboukhaddaoui. Kwaliteit en service staan bij ons zeer hoog in het vaandel! Wij doen er alles aan om echte en duurzame resultaten te behalen.

Met deze vacature zoeken wij een spontane gepassioneerde cosmetisch arts diegericht is op service en kwaliteit. Je behandelt omdat esthetiek je passie is. Je bent goed met je handen. Je neemt de tijd voor je patiënten en je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je streeft natuurlijke maar wel zichtbare resultaten na. Je luistert goed naar je patiënten, je bent empatisch en streeft naar een langetermijnsbinding met hen.

Je zoekt constant naar mogelijkheden om jezelf te verbeteren, staat open voor feedback en volgt graag extra scholing en je bent daar assertief mee bezig. Je gaat graag mee met nieuwe ontwikkelingen in de markt en wilt op de hoogte zijn van de nieuwste wetenschappelijke publicaties. Je kunt onder (tijds)druk werken.

Je snapt dat bij dit vak ook heldere administratievoering hoort en draait hier je hand niet voor om.

Je levert nazorg aan je patiënten en ziet je patiënten graag zo nodig voor controle en helpt hen dan verder.

Je zoekt een plek waar je voor lange tijd aan de slag kunt en je bent ook een teamspeler. Je bent betrouwbaar.

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan een email met je cv en motivatiebrief (met foto)gericht aan Saloua Belboukhaddaoui naar saloua@amsterdamcosmeticclinic.com!

VACATURE HUIDTHERAPEUT

(24-32 UUR, DIENSTVERBAND)

Ben jij klaar voor een onwijs leuke baan in een levendige cosmetische kliniek? Solliciteer nu!

Ben jij bijna afgestudeerd of net afgestudeerd als HBO Huidtherapeute? Ook dan mag je solliciteren!

Vanwege het succes en de groei van ons bedrijf zoeken wij een derde spontane gepassioneerde huidtherapeute die gericht is op service en kwaliteit. Wij zijn onlangs verhuisd naar een gloednieuw mooi pand en heten nu: Amsterdam Cosmetic Clinic.

Amsterdam Cosmetic Clinic is een groeiende jonge kliniek voor injectables, medische huidverbetering en semi-permanente make-up. Wij zijn een gezellig klein jong team met cosmetisch artsen, huidtherapeutes, semi-permanente make-up specialistes en receptionistes. Wij werken veel met social media (zie onze Instagram @amsterdamcosmeticclinic). Kwaliteit en service staan bij ons zeer hoog in het vaandel! Wij doen er alles aan om echte en duurzame resultaten te behalen. Mede daarom zoeken wij als aanvulling op ons team een derde huidtherapeute.

Nieuw sinds 2020 in onze kliniek zijn onze laserbehandelingen (ter behandeling van hyperpigmentatie, vasculaire laesies, huidverslapping en voor ontharen) dus dat moet in ieder geval binnen je interessegebied passen. Verder zul jij aan de slag gaan met ons aanbod aan huidverbetering, zoals Hydrafacial, Dermapen (microneedling), peelings van Skin Tech, SkinCeuticals en Image Skincare. Ook verkopen wij de producten van SkinCeuticals, Image Skincare en Skin Tech.

Je zult zelfstandig aan de slag gaan met onze clientèle. Je gaat behandelplannen voor hen opstellen en hen begeleiden binnen hun reis naar hun droomhuid. De clientèle ligt gemiddeld tussen de 18 en 40 jaar. Je zult je clienten ook doorsturen naar je collega’s voor behandelingen bij de cosmetisch arts of PMU-artiest (bijvoorbeeld voor botox of pmu).

Lijkt het jou leuk om in een jong en groeiend bedrijf met een groot bereik door heel Nederland te werken? Heb jij een enorme passie voor huidverbetering? Heb je wellicht ervaring als huidtherapeute (geen absolute vereiste)? Ben jij ook goed met social media? Ben je niet verlegen? En wil jij jouw expertise inzetten voor de huidverbetering van onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een huidtherapeute voor parttime (3-4 dagen: maandag of dinsdag, woensdag, donderdag en om de week op zaterdag).

Wij zullen steeds verder uitbreiden door de groei van onze kliniek, waardoor jouw functie super uitdagend blijft!

Ben jij een spontane gepassioneerde huidtherapeute die gericht is op service en kwaliteit en heeft deze vacature jouw interesse gewerkt? Dan zien wij uit naar jouw reactie en hopen je snel te verwelkomen in onze kliniek!

Stuur een reactie met je motivatiebrief en cv naar saloua@amsterdamcosmeticclinic.com

Email ons je motivatiebrief en cv!