EXILIS-skintherapy

EXILIS ULTRA 360

De Exilis Ultra 360 is een vernieuwde technologie die gelijktijdig monopolaire radiofrequentie en ultrasoundtechnologie combineert voor huidverstrakking, vaginale verstrakking, stressincontinentie en het verminderen van vet. De behandeling is vrijwel pijnloos en er komen geen injecties of chirurgische ingrepen aan te pas, ook is er geen herstelperiode. De Exilis Ultra 360 beschikt over verschillende opzetstukken waardoor het apparaat gebruikt kan worden voor het gezicht, het lichaam en de vagina. De kop van het apparaat brengt warmte door in de huid, hierdoor wordt oud bindweefsel verstoord en wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd. Dit effect dringt door tot diep in de huid. Exilis Ultra 360 behandelingen bieden hulp bij verschillende problemen als rimpels, huidverslapping, overmatig vet en stressincontinentie. De Exilis Ultra 360 is geschikt voor iedereen, van top tot teen en zonder BMI of huidtype beperking.

EXILIS ULTRA 360 BEHANDELING IN AMSTERDAM

Voor de Exilis Ultra 360 behandeling komt u eerst op consult bij de huidtherapeut. Samen bespreekt u uw wensen en wordt er een behandelplan opgesteld.

De Exilis Ultra 360 is geschikt voor de volgende gebieden:

  • Gezicht
  • Lichaam
  • Vagina

 

Om het beste resultaat te behalen, kijkt de huidtherapeute samen met u wat de beste behandeling is. Hoeveel behandelingen u nodig heeft hangt af van de huidconditie en persoonlijke wensen. Hieronder vindt u een indicatie van de benodigde behandelingen.

Hoelang een behandeling duurt is afhankelijk van het te behandelen gebied. Doorgaans duurt een behandeling zo’n 20 tot 60 minuten. Voor het optimale resultaat zijn er 4 tot 5 behandelingen nodig. Het is aan te raden om het gezicht en de lichaamsbehandeling 4 keer elke 7 tot 10 dagen te herhalen en de vaginale behandeling 3 keer te herhalen elke 10 tot 14 dagen. Hierdoor bent u al binnen een maand klaar met de behandelingen.

EXILIS ULTRA 360 vOOR HET GELAAT

De Exilis Ultra 360 kan de huid rondom het gezicht verstrakken en verjongen. Het vermindert rimpels en verstevigd de huid.

De Exilis Ultra 360 kan gebruikt worden voor:

– Ongelijkmatige huid
– Verlies van collageen
– Verminderen van rimpels
– Verstrakken van de huid
– Verstrakken van de kaaklijn
– Verbeteren van contouren in het gezicht
– Verbeteren van de huidconditie

Bij de Exilis Ultra 360 voor het gelaat zorgt de aanmaak van collageen voor een reductie in rimpels en een versteviging van de huid. Het is daarmee een alternatief voor cosmetische chirurgie, zonder naalden, operaties of littekens.

EXILIS ULTRA 360 VOOR HET LICHAAM

De Exilis Ultra 360 kan zo goed als ieder onderdeel van het lichaam verstrakken en het vet laten verminderen. Huidverslapping wordt veroorzaakt door het verminderen van bindweefsel als gevolg van het natuurlijk verouderingsproces. De behandeling stimuleert niet alleen de collageenaanmaak, het beschadigt ook de vetcellen zodat overtollig vet verdwijnt.

De Exilis Ultra 360 kan gebruikt worden voor:

– Aanmaak van collageen
– Verminderen van overtollig vet
– Verstrakken van de huid
– Verminderen van cellulitis
– Lichaamsvormen te verbeteren

De Exilis Ultra 360 is geschikt voor iedereen, van top tot teen en zonder BMI of huidtype beperking.

Exilis_ultra_360_gelaat

ULTRA FEMME

De Ultra Femme is een innovatieve, veilige en niet chirurgische ingreep die een breed scala aan vaginale problemen weet aan te pakken. Dit kan zijn op het gebied van veroudering, klachten na een bevalling of op cosmetisch vlak. Zo is de Ultra Femme ook geschikt voor incontinentie. Na de behandeling kunt u direct weer uw dagelijkse bezigheden oppakken. In een korte periode kunt u de vagina weer verjongen, verstrakken en herstellen.

Ultra Femme 360 kan gebruikt worden voor:

– Gerimpelde schaamlippen
– Verstrakken van de vaginale ingang
– Verstrakken van het vagina kanaal
– Verbeteren van orgasmes
– Verbeteren van vaginale droogheid
– Verhoogt de bloedtoevoer naar de clitoris
– Stressincontinentie
– Vaginale verjonging
– Vaginale droogheid

ULTRA FEMME TEGEN STRESSINCONTINENTIE

Stressincontinentie is het onbedoelde verlies van controle over de blaas na fysieke beweging of activiteit, zoals hoesten, niezen, lachen of zwaar tillen.

Stressincontinentie komt vaker voor na de bevalling en naarmate vrouwen ouder worden, omdat de bekkenbodemspieren zwak kunnen worden door zwangerschap of menopauze.

Het zal u misschien verbazen te weten dat de symptomen van stressincontinentie vermindert kunnen worden zonder operatie. Ultra Femme 360 vaginale verjonging stimuleert de huid en spieren om een verstevigend effect te creëren. De radiofrequentie-energie stimuleert diep in het vaginale weefsel, wat resulteert in een verbetering van stressincontinentie.

ULTRA FEMME TEGEN VAGINALE DROOGHEID

Een dunne laag heldere vloeistof houdt normaal de vagina vochtig. Het hormoon oestrogeen speelt een rol bij het gezond houden van de vagina en het vocht gehalte. Wanneer de oestrogeenspiegels afnemen, kan het vaginale slijmvlies dun worden en vaginale droogheid veroorzaken.

Vrouwen die bepaalde vormen van anticonceptie gebruiken, kunnen ook vaginale droogheid ervaren. Dit is ook een veel voorkomend symptoom bij vrouwen die door de menopauze gaan. Gebrek aan vocht kan jeuk en irritatie veroorzaken en ervoor zorgen dat seks pijnlijk aanvoelt. Behandeling met Ultra Femme 360 verbetert het vocht gehalte van de vagina en kan vaginale droogheid effectief behandelen.

VOOR- EN NAZORG INSTRUCTIES

Het is aan te raden om voor en na de behandeling goed te drinken om zo de resultaten te verbeteren. Na de behandeling kunt u direct weer uw dagelijks bezigheden voortzetten. Ook kunt u na de behandeling gebruik maken van Injectable, huidtherapeutische en PMU-behandelingen.

De behandelingen kunnen tussen uw dagelijkse bezigheden worden ingepland; in de lunchpauze, na een koffiedate of voordat je gaat winkelen. Er is geen hersteltijd nodig!

Exilis_Ultra_360

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken?
Dat doe je via onze online agenda!

Chat openen
💬 Contact us!
NL: Hi! Hoe kunnen we je helpen?
EN: Hi! How can we help you?