sculptra-radiesse

LANLUMA

WAT IS LANLUMA?

Lanluma is een product dat in de huid geïnjecteerd wordt en fungeert als een biostimulator. Dat wil zeggen dat het product het eigen lichaam aanzet tot het produceren van collageen. Het resultaat van de behandeling berust dus op jouw lichaamseigen collageen wat jouw eigen huid in grote hoeveelheden gaat produceren na het injecteren van Lanluma.

BEHANDELING MET LANLUMA IN AMSTERDAM

Het product wordt via een canule geïnjecteerd, achteraf kan de huid wat gezwollen zijn, dit trekt vanzelf weg. Door dat er gebruik wordt gemaakt van een canule is er minder kans op zwelling en blauwe plekken.

WAT IS HET RESULTAAT VAN EEN LANLUMA-BEHANDELING?

Bij Amsterdam Cosmetic Clinic vinden we een natuurlijk resultaat heel belangrijk. Daarom stimuleren we je altijd om een Lanluma behandeling te combineren met een gezonde leefstijl. Je huid straalt op haar mooist als ze ook van binnenuit goed gevoed wordt. Voldoende bewegen en water drinken, goede bescherming tegen zon en gezonde voeding hebben hier een grote invloed op.
Lanluma geeft je huid een flinke oppepper, door stimulatie van jouw lichaamseigen collageen. Je huid heeft meer volume, is steviger en wordt gelift. Lanluma vermindert diepe rimpels en beschadigde huid aanzienlijk. De huid wordt egaler en herstelt zichzelf van binnenuit.

Lanluma kan zowel voor het gezicht als voor het lichaam worden ingezet. Zo is de Lanluma V geschikt voor het gezicht en de Lanluma X speciaal voor de billen en de hip dips. 

LANLUMA VOOR DE BILLEN EN HIP DIPS

Met Lanluma voor de billen en hips dips kun je je billen vergroten en hip dips opvullen zonder operatie. Lanluma voor de billen stimuleert het collageen en hierdoor ontstaat er meer volume in de billen. Net als bij het gezicht neemt de elasticiteit en het volume van de billen af ​​met de leeftijd. Veel vrouwen verliezen volume en zijn ontevreden over de vorm van hun billen. Met een behandeling van de billen met Lanluma is het mogelijk om de vorm aan te passen en meer volume en stevigheid krijgen, zodat er een liftend effect ontstaat.

  • Rondere, meer volumineuze billen
  • Vult hip dips op
  • Stimuleert je eigen collageen productie
  • Geen operatie
  • Resultaten blijven minimaal 2 jaar, soms zelfs tot 5 jaar

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN LANLUMA EN RADIESSE?

Lanluma en Radiesse zijn beide collageen biostimulatoren. Het verschil zit in de samenstelling waarvan de producten gemaakt zijn. Bij Lanluma is dat poly-l-lactic acid en bij Radiesse is dat calcium hydroxylapetiet met een gelbasis. Doordat Radiesse een gelbasis heeft het iets meer een filler effect. Daardoor is het goed geschikt om ook contouren in het gezicht aan te brengen of verouderde handen weer jeugdig te maken. Lanluma heeft geen gelbasis waardoor de werking volledig berust op de productie van collageen. Het collageen dat door Lanluma aangewakkerd wordt blijft over het algemeen wat langer zitten dan bij Radiesse. Bij Lanluma zie je resultaten tot zo’n 2 jaar en bij Radiesse is dat zo’n 1 jaar.

WAARMEE KAN IK LANLUMA COMBINEREN?

Lanluma is goed te combineren met andere behandeling in Amsterdam Cosmetic Clinic. Welke combinatie voor jouw huid het beste is, bespreken we in een persoonlijk gesprek. We kijken daarbij naar jouw wensen en de mogelijkheden.
Lanluma
Before & After
Boek hier
Previous
Next

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!
Chat openen
💬 Contact us!
NL: Hi! Hoe kunnen we je helpen?
EN: Hi! How can we help you?