ACC--peeling

PEELINGS BY SKINTECH

Intensieve huidverbetering start bij de Peelings. Dit realiseren we door op een gecontroleerde manier een dun laagje huid te verwijderen. Hierdoor verwijderen we de oneffenheden in de huid. Fijne rimpels, acne of littekens worden minder zichtbaar of verdwijnen. De werkzame stoffen in de peelings werken ook stimulerend voor de cellagen in de diepere huid, waardoor je huid minder snel veroudert.

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN VOOR SKIN TECH PEELINGS

Welke peeling het meest geschikt voor u is, bekijkt de huidtherapeute tijdens het consult. Samen bespreken jullie uw wensen en wordt er een behandelplan opgesteld. De peelings van SkinTech zijn los te boeken en sommige ook in kuur vorm. De persoonlijk geselecteerde cosmeceuticals van SkinTech vormen een belangrijk onderdeel van behandelingen met de peelings van Skintech. 

Peelings By Skintech
Before & After
Boek hier
EASY TCA PAIN CONTROL
MOZAÏK TECHNIEK LIP & EYELID​
EASY TCA PAIN CONTROL
EASY TCA PAIN CONTROL
EASY TCA PAIN CONTROL
Vorige
Volgende

COSMECEUTICALS ALS AANVULLING OP PEELINGKUUR

Het gebruik van specifieke Skin Tech-behandelcrèmes en een Cleanser Foam-gezichtsreiniger voor thuisgebruik maakt deel uit van het behandelplan voor de medium en diepe peelings van Skintech. Deze behandelcrèmes zijn speciaal ontwikkeld voor aanpak van bepaalde huidproblemen (zoals pigmentvlekken, acne, fijne lijntjes en littekentjes, droge, arme of vale huid) en voor bescherming van je huid tegen zonlicht (UV) en warmte. Deze Post Peel Care optimaliseert niet alleen de resultaten van de behandeling, maar voorkomen ook het risico op complicaties zoals onder andere ontstekingsreacties en pigmentatie. Het is dus belangrijk dat deze crèmes tot minimaal 6 weken na de laatste peeling gebruikt wordt. U kunt het gebruik van de behandelproducten ook na het behandeltraject voortzetten. Tijdens de peelingkuur kunt u uw eigen dag- en nachtcrèmes en gezichtsreinigers niet gebruiken, ze niet zijn ontwikkeld voor toepassing op gepeelde, kwetsbare huid en vrijwel altijd irriterende stoffen (zoals parfums en zuren) bevatten die kunnen leiden tot ongewenste ontstekingsreacties of andere complicaties.

HAPPY INTIM hAPPY PEEL

Bevind er zich een donkere verkleuring rond de schaamstreek en wilt u hier iets aan doen? Dan is de Happy Intim peeling hiervoor geschikt. Met een chemische peeling kan de bovenste laag van de huid worden verwijderd. Vaak ontstaat er hyperpigmentatie als gevolg van scheren, harsenen waxen. Door de Happy Intim peel verdwijnen kleine beschadigingen in de huid zoals littekens, rimpels of pigmentatie. Hierdoor wordt de schaamstreek lichter van kleur. Wanneer een vrouw is bevallen of ouder wordt, kan de vagina veranderen. Zo kan de huid van de grote schaamlippen slapper, rimpeliger en donkerder worden. Dit kan voor sommige als heel vervelend worden ervaren. HAPPY Intim Happy Peel is een speciale, medische TCA-peeling voor de intieme zone om de huid in de schaamstreek en oksels gladder en lichter te maken, te verstevigen en de gehele huidconditie in het gebied te verbeteren. De Happy Intim Peel bevat pijnstilling die de behandeling comfortabel maakt. De behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren huidtherapeut. De peeling is in te zetten bij de volgende huidproblemen: • Hyperpigmenatie • Littekens • Huidverstrakking • Verbeteren van de huidtextuur De peeling kan twee wekelijks of op advies van de huidtherapeut worden herhaald. Een serie van 2 behandelingen is aanbevolen voor een significante verbetering van de huid. Ter ondersteuning van de behandeling en ter bevordering van een langdurig resultaat wordt geadviseerd om aansluitend aan de behandeling gedurende minimaal twaalf weken tweemaal daags Lightening Cream als postpeelcrème aan te brengen

EASY DROXY PEEL

De Easy Droxy Peel bestaat uit een combinatie van 5 verschillende zuren.
Na het afronden van de Easy Droxy Versicolor Peel is de huid meteen zichtbaar verstrakt. Deze fruitzuurpeeling werkt als ‘cel by cel’ peeling (waardoor u geen grote vervelling ervaart) waardoor er niet tot nauwelijks een downtime is. De Easy Droxy peel frist de huid op en laat de huid weer stralen.

De peeling is in te zetten bij de volgende huidproblemen:

• Fijne lijntjes
• Vale/grijze huid (rokershuid)
• Acne (gevoelige) huid
• Droge huid
• Beginnende huidveroudering
• Zonneschade

Easy Droxy Peel kan als eenmalige worden ingezet om de huid te laten stralen, maar op advies van de huidtherapeut leent de peeling zich ook heel goed als behandeling voor huidverbetering. Hierbij worden 3 sessies aangeraden met een interval van 8 dagen.
in combinatie met 2 SkinTech crèmes, gericht op de aanpak van de behandeldoelstelling en bescherming van de gepeelde huid tegen UV en warmte, plus een Cleanser Foam voor het mild reinigen van de gepeelde huid om zo het ultieme resultaat te behalen.

EASY TCA PAIN CONTROL PEEL

De Easy TCA Pain Control is een medium diepe peeling die zichtbare huidverbetering geeft. De peeling is pijnstillend, dit comfort is merkbaar voor u tijdens de behandeling. De peeling stimuleert cel vernieuwing en verwijdert de dode huidcellen. De huid wordt hierdoor egaler, pigmentatie wordt verminderd, poriën worden minder zichtbaar en de huid zal zich vernieuwen en verjongen.

De peeling is in te zetten bij de volgende huidproblemen:

• Pigmentvlekken
• Fijne lijntjes
• Grote poriën
• Huidveroudering
• Zonneschade
• Vale/grijze huid (rokershuid)
• Acne (gevoelige) huid

De peeling kunt u eenmalige ondergaan of op advies van de huidtherapeut herhalen. Om optimaal resultaat te behalen worden er 4 sessie met een minimale interval van 8 tot 10 dagen aangeraden in combinatie met 2 Skintech crèmes (gericht op de aanpak van de behandeldoelstelling en de bescherming van de gepeelde huid tegen UV en warmte) en een cleanser foam.

PIXEL PEEL

De Pixel Peel is een combinatie van microneedeling met de Dermapen 4 en de TCA Peeling. De Pixel Peel is uitermate geschikt voor acne en acne littekens. De combinatie is een veilige en effectieve manier voor huidverbetering. De TCA peeling is bedoeld om de huid gecontroleerd te laten vervellen, zodat er een nieuwe en gavere huid zichtbaar wordt.
Door middel van de microneedling behandeling worden er minuscule gaatjes in de huid gemaakt waardoor er een diepgaande huidverbetering ontstaat. Deze gecombineerde behandeling versterkt elkaars effecten wederzijds.

De peeling is in te zetten bij de volgende huidproblemen:

• Acné
• Acné littekens

De Pixel Peel kan maandelijks of op advies van de huidtherapeut worden herhaald. Een serie van 2 behandelingen is aanbevolen voor een significante verbetering van de huid.

EASY PHEN VERY LIGHT PEEL

Easy Phen Very Light is een combinatiepeeling die bestaat uit 15% fenol en 8% TCA. Deze peeling is de lichtste in de categorie ‘diepe peelings’ om vorderende huidveroudering te behandelen. Easy Phen Very Light zorgt voor structuurverbetering van de huid en heeft een liftend en verstrakkend effect.
Deze peeling stimuleert celvernieuwing, collageen- en elastine aanmaak en verwijdert dode huidcellen en oneffenheden. Hierdoor wordt de huid egaler, pigmentvlekken verminderen, poriën worden minder zichtbaar en de huid zal zich vernieuwen en verstevigen. Er is doorgaans slechts 1 sessie nodig. De peeling is geschikt voor 30 to 55-jarige.

De peeling is in te zetten bij de volgende huidproblemen:

• Vorderende huidveroudering
• Slapper wordende huid
• Pigmentvlekken
• Letignes
• Fijne lijntjes
• Grote poriën
• Zonneschade
• Verharde huid

Na de behandeling is het belangrijk dat de huid goed verzorgd en beschermd wordt. Dit kan met specifieke Skintech behandelcrèmes en een gezichtsreiniger. Deze behandelcrèmes zijn speciaal ontwikkeld voor verzorging en bescherming van de gepeelde huid tegen zonlicht (UV) en warmte en zijn onderdeel van het pakket.

MOZAÏK TECHNIEK LIP & EYELID

Lip & Eyelid is een diepe peeling die bestaat uit een olieachtig fenol van 60% ‘slow release’, 1% crotonolie en saponinen. Deze diepe peeling kan alleen worden ingezet bij het oog en mondgebied in combinatie met de Easy TCA Pain Control peeling. Het eindresultaat is een facelift effect bij het mond en/of oog gebied en verbetert diepe rimpels of laat deze zelfs verdwijnen. De peeling is geschikt voor diepe rimpels rond het oog en/of mondgebied en een verouderde, verharde of gevlekte huid bij mensen in de leeftijd van 45-85 jaar.

De peeling is in te zetten bij de volgende huidproblemen:

• Ernstige huidveroudering
• Diepe rimpels rondom de ogen en de mond
• Zonneschade
• Slappe huid
• Pigmentvlekken
• Letignes
• Fijne lijntjes tot middelmatige rimpels
• Grote poriën
• Verharde huid

Na de behandeling is het belangrijk dat de huid goed verzorgd en beschermd wordt. Dit kan met specifieke Skintech behandelcrèmes en een gezichtsreiniger. Deze behandelcrèmes zijn speciaal ontwikkeld voor verzorging en bescherming van de gepeelde huid tegen zonlicht (UV) en warmte en zijn onderdeel van het pakket.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken?
Dat doe je via onze online agenda!

Chat openen
💬 Contact us!
NL: Hi! Hoe kunnen we je helpen?
EN: Hi! How can we help you?