TRAANGOOT & WALLEN

Het traangootje is de lijn die van je binnenste ooghoek over je wang naar beneden loopt. Dit is de natuurlijke lijn waarover een traan naar beneden rolt, vandaar de naam. Wanneer je huid door de natuurlijke huidveroudering verslapt en dunner wordt, kun je last krijgen van wallen en donkere kringen. Het kan ook erfelijk zijn. Dit geeft je een vermoeide blik. Met fillers zijn wallen en traangootjes goed te corrigeren. Bij een traangootbehandeling spuit de cosmetisch arts fillers in het gebied onder de ogen. Hierdoor ontstaat er meer volume. De huid wordt strakker en egaler en de schaduwen die bij de ingevallen wallen verschenen zullen verdwijnen.

WALLEN VERMINDEREN EN BEHANDELEN

Er wordt een onderscheid gemaakt tussen ingevallen wallen en donkere gepigmenteerde wallen. En dan heb je ook nog vochtwallen en vetwallen. Alleen de ingevallen wallen behandelen we met fillers. Sommige mensen hebben een combinatie van ingevallen wallen met gepigmenteerde wallen. Dan kunnen we kiezen voor een combinatiebehandeling van fillers met skinboosters, de juiste producten en/of peelings. De kleur zelf wordt niet aangepakt met fillers.

TRAANGOOTBEHANDELING EN WALLEN VERMINDEREN MET FILLERS IN AMSTERDAM

Het natuurlijke hyaluronzuur in de fillers van Stylage zorgt ervoor dat het natuurlijke volume van de huid wordt hersteld. Wallen zijn vaak het gevolg van de afname van natuurlijk bindweefsel en vet. Daardoor krijg je donkere kringen en een vermoeide uitstraling. Het resultaat blijft ongeveer 12-18 maanden zichtbaar. Dokter Saloua kijkt altijd goed naar jouw gezichtsvormen en jouw persoonlijke wensen. In Amsterdam Cosmetic Clinic staan een veilige behandeling en een natuurlijk ogend resultaat voorop.

Traangoot filler
Before & After
Boek hier
Previous
Next

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!
Chat openen
💬 Contact us!
NL: Hi! Hoe kunnen we je helpen?
EN: Hi! How can we help you?