PEELINGS BY ZO SKIN HEALTH

Intensieve huidverbetering start bij de Peelings. Dit realiseren we door op een gecontroleerde manier een dun laagje huid te verwijderen. Hierdoor verwijderen we de oneffenheden in de huid. Fijne rimpels, acne of littekens worden minder zichtbaar of verdwijnen. De werkzame stoffen in de peelings werken ook stimulerend voor de cellagen in de diepere huid, waardoor je huid minder snel veroudert.

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN BIJ ZO SKIN HEALTH

Welke peeling voor u het meest geschikt is bekijkt de huidtherapeute tijdens het consult. Samen bespreekt u uw wensen en wordt er een behandelplan opgesteld. Hoeveel behandelingen u nodig heeft hangt af van de huidconditie en persoonlijke wensen.

ZO SKIN HEALTH 3 STEP PEEL

De ZO 3 step peel is een diepe peeling op basis van TCA, salicyl- en melkzuren. Deze peeling verbetert de huidtextuur, en tekenen van huidveroudering zoals fijne lijntjes. Daarnaast is de peeling ook in te zetten op huidverkleuringen zoals hyperpigmentatie en melasma en verbetert het de huidteint.

De indicaties waarvoor de ZO 3 step peel kan worden ingezet zijn:

• ruwe huidtextuur
• ongelijkmatige huidtoon
• dofheid van de huid
• fijne lijntjes

Om deze behandeling te ondergaan dient de huid eerst voorbereid te worden. Onze huidtherapeuten adviseren u in een vrijblijvend consult graag of dit een geschikte behandeling is voor uw huidproblemen. De peelings kan maandelijks of op advies van de huidtherapeut worden herhaald. De hersteltijd van de huid na de ZO 3 step peel bedraagt 3 tot 7 dagen.

ZO SKIN HEALTH STIMULATOR PEEL

De Stimulator peel is een milde peeling op basis van citroen-, glycol en melkzuren. De peeling geeft uw huid direct een frisse uitstraling en een mooie glow. De peeling versnelt de exfoliatie, egaliseert de huidtoon en verbetert pigmentatie tevens minimaliseert het de zichtbaarheid van fijne lijntjes.

De indicaties waarvoor de Stimulator peel kan worden ingezet zijn:


• fijne lijntjes
• dofheid van de huid
• ruwe huidtextuur
• ongelijkmatige huidtoon


De Stimulator peeling kan in kuurverband wekelijks worden uitgevoerd of op advies van de huidtherapeut worden herhaald. Na de behandeling is er geen hersteltijd van de huid. De behandeling heeft geen downtime en na de peeling kunt u direct weer uw dagelijkse activiteiten hervatten. Zo wordt de Stimulator peel ook wel gezien als de perfecte lunch time behandeling en is de peeling ook in te zetten vlak voor een belangrijke dag waarbij u er goed uit wilt zien.

ZO SKIN HEALTH PREGNANCY PEEL

De pregnancy peel frist door middel van een enzymatische peeling de huid op en exfolieert, hydrateert en verhelderd de huid. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van hoge concentratie zuren is dit de perfecte behandeling voor zwangere vrouwen of voor de gene waarbij de huid kwetsbaar is door bijvoorbeeld medicijngebruik.

De indicaties waarvoor de pregnancy peel kan worden ingezet zijn:

• zwangerschap, borstvoeding of medicijngebruik
• Beschadigde huid
• Gedehydrateerde huid

De pregnancy peeling kan worden herhaald op advies van de huidtherapeut. Na de behandeling is er geen hersteltijd van de huid. De behandeling heeft geen downtime en na de peeling kunt u direct weer uw dagelijkse activiteiten hervatten.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!