sculptra-radiesse

rADIESSE

WAT IS RADIESSE?

Radiesse is gemaakt van calcium hydroxylapetiet met een gelbasis. Door de calcium partikels is Radiesse een biostimulator, wat betekent dat het je eigen huid op een natuurlijke wijze aanzet tot het produceren van collageen. En door de gelbasis geeft Radiesse ook een licht filler effect.

BEHANDELING MET RADIESSE IN AMSTERDAM

Het product wordt met een canule of met kleine prikjes ingespoten. Ook wordt er verdoving gebruikt tijdens de behandeling. Achteraf is de huid wel wat gezwollen, dit trekt vanzelf weg en je kunt direct je normale bezigheden weer oppakken.

WAT IS HET RESULTAAT VAN EEN RADIESSE-BEHANDELING?

Radiesse kan vanwege zijn eigenschappen gebruikt worden voor huidverbetering. Vanaf 25 jarige leeftijd begint het collageen in je lichaam namelijk drastisch af te nemen, dit zorgt voor verslapping en volumeverlies van je huid. Met Radiesse kan je dit collageenverlies weer aanvullen waardoor je huid weer stevig en vol wordt,

Radiesse is goed inzetbaar voor anti-aging en huidverbetering in het gezicht en van het lichaam. Daardoor kun je er ook cellulite mee behandelen en volumetekort van de heupen of billen.

Bij Amsterdam Cosmetic Clinic vinden kijken we ook naar leefstijl en voeding om je huid te verbeteren. Daarom stimuleren we altijd je om een Radiesse-behandeling te combineren met een gezonde leefstijl. Je huid straalt op haar mooist als ze ook van binnenuit goed gevoed wordt. Voldoende bewegen en water drinken, goede bescherming tegen zon en gezonde voeding hebben hier een grote invloed op. Door deze holistische benadering kan je in combinatie met Radiesse je huid in een optimale conditie brengen en behouden.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN RADIESSE EN LANLUMA?

Radiesse en Lanluma zijn beide collageen biostimulatoren. Het verschil zit in de samenstelling waarvan de producten gemaakt zijn. Bij Lanluma is dat poly-l-lactic acid en bij Radiesse is dat calcium hydroxylapetiet met een gelbasis. Doordat Radiesse een gelbasis heeft het iets meer een filler effect. Daardoor is het goed geschikt om ook contouren in het gezicht aan te brengen of verouderde handen weer jeugdig te maken. Lanluma heeft geen gelbasis waardoor de werking volledig berust op de productie van collageen. Het collageen dat door Lanluma aangewakkerd wordt blijft over het algemeen wat langer zitten dan bij Radiesse. Bij Lanluma zie je resultaten tot zo’n 2 jaar en bij Radiesse is dat zo’n 1 jaar.

WAARMEE KAN IK RADIESSE COMBINEREN?

Radiesse is goed te combineren met andere behandeling in Amsterdam Cosmetic Clinic. Welke combinatie voor jouw huid het beste is, bespreken we in een persoonlijk gesprek.
Radiesse
Before & After
Boek hier
Previous
Next

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!
Chat openen
💬 Contact us!
NL: Hi! Hoe kunnen we je helpen?
EN: Hi! How can we help you?