VETTE HUID & GROVE PORIËN

HOE ONTSTAAT EEN VETTE HUID EN GROVE PORIËN?

Een vette huid heeft een verhoogde talgproductie. Door de verhoogde talgproductie worden de poriën groter. De huid glimt en is dikker dan een normale huid. Vaak bevindt het zich op de T-zone, het gebied op het voorhoofd, de neus en de kin. Vette huid ontstaat door hormonen. Wanneer ook dode huidcellen zich gaan opstapelen ontstaan bij een vette huid ook mee-eters, zwarte puntjes.

WAT KUN JE ZELF DOEN TEGEN EEN VETTE HUID?

Door goed voor je huid te zorgen en er een gezonde leefstijl op na te houden, help je je huid al goed. Je kunt het volgende doen tegen een vette huid en grove poriën:

  • Tweemaal per dag reinigen met een milde luchtige cleanser.
  • Luchtige producten gebruiken zoals gels en serums.
  • Geen vette producten gebruiken.
  • Geen producten gebruiken die de huid uitdrogen, die zetten aan tot meer talgproductie waardoor het probleem verergert.

BEHANDELING TEGEN VETTE HUI EN GROVE PORIËN IN AMSTERDAM

Er zijn verschillende behandelingen die helpen als je een vette huid en grove poriën hebt. Hydrafacial is hier uitstekend voor, omdat het zowel de huid exfolieert, peelt en hydrateert. Het probleem is hiermee vaak snel opgelost! Dermapen geeft ook mooie resultaten. We bieden ook verschillende peelings aan om je huid in balans te brengen.

WAT IS HET RESULTAAT VAN EEN BEHANDELING TEGEN VETTE HUID EN GROVE PORIËN?

Het resultaat van de behandeling is een huid die meer in balans is, niet meer glimt met verfijnde poriën die niet meer opvallen.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!