COUPEROSE

WAT IS COUPEROSE?

Je huid wordt dunner als je ouder wordt. De vaatwandjes onder je huid worden slapper en door de dunnere huid zijn ze beter zichtbaar. Dit zorgt voor roodheid en zichtbare kleine vaatjes in je gezicht. Couperose wordt beschouwd als een milde variant van rosacea. We begrijpen dat je dit geen mooi gezicht vindt. Gelukkig zijn er goede behandelingen tegen couperose.

BEHANDELING TEGEN COUPEROSE IN AMSTERDAM

De zichtbare vaatjes hebben geen functie meer in je lichaam. Daarom kunnen we ze veilig en doeltreffend verwijderen. Binnen Amsterdam Cosmetic Clinic verwijderen we couperose met een laserbehandeling.

LASERBEHANDELING TEGEN ZICHTBARE BLOEDVAATJES

Een laserbehandeling is een hele veilige manier om zichtbare bloedvaatjes te verwijderen. Het licht van de laser wordt door het lichaam omgezet in warmte. Hierdoor stolt het bloed, waarna het vaatje op natuurlijke wijze wordt afgebroken.

WAT IS HET RESULTAAT VAN EEN BEHANDELING TEGEN COUPEROSE?

Na een laserbehandeling neemt de couperose aanzienlijk of, of beter nog: het verdwijnt volledig. We raden je aan om de behandeling een aantal keer te herhalen voor een optimaal effect. Hoeveel behandelingen jij precies nodig hebt is persoonlijk. De huidtherapeute maakt hiervoor een behandelplan op maat.

Wil jij van jouw couperose af? Ben jij klaar met de ontsierende vaatjes in je gezicht? Neem contact met ons op voor meer informatie.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!