SKINBOOSTERS

Skinboosters van het merk Skin Tech zijn uitermate geschikt om de huid te verbeteren. Zie het als een cocktail van talloze vitamines, mineralen, eiwitten die de vochtbalans in de huid herstellen en de elasticiteit verbeteren. Het gevolg is dat er minder zichtbare lijntjes en rimpels zijn, waardoor de huid een frisse, jeugdige en strakke uitstraling krijgt. Daarnaast zijn Skinboosters geschikt voor toepassing op de hoofdhuid doen ter bevordering van haargroei.

BEHANDELING MET SKINBOOSTERS IN AMSTERDAM

We brengen de Skinboosters aan met hele kleine naaldjes. Er zijn meerdere injectietechnieken mogelijk voor skinboosters:

  • Met naald. De cosmetisch arts zet hiervoor veel prikjes.
  • Met microneedling, een goede methode die meteen de voordelen van microneedling brengt.
  • Met de U225 intradermale injector. Dit is de beste methode om de skinbooster precies in de goede laag van de huid te krijgen. Deze behandeling wordt uitgevoerd door de huidtherapeut.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN SKINBOOSTERS EN FILLERS?

Een filler geeft de huid meer volume en corrigeert gevolgen van natuurlijke huidveroudering. Denk bijvoorbeeld aan het herstellen van verslapte huid in het gezicht of het verstevigen van de kin. Skinboosters heeft juist een huidverbeterende werking en hydrateert je huid heel krachtig.

WAARMEE KAN IK SKINBOOSTERS COMBINEREN?

Skinboosters zijn goed te combineren met verschillende behandelingen, zoals fillers, microneedling en Hydrafacial. Hydrafacial Keravive is een goede aanvulling bij een Skinboosters-behandeling van de hoofdhuid.

WANNEER ZIE IK RESULTAAT?

De vloeistof van Skinboosters bevat onder anderen hyaluronzuur, dat de aanmaak van collageen in je huid stimuleert. De behandeling kan wat gevoelig zijn. Na afloop is je huid mogelijk wat rood en gezwollen, dit trekt vanzelf weg. Je kunt na de behandeling gewoon weer alles doen. We adviseren om de Skinboosters toe te passen in een kuur van 4 keer. Als je Skinboosters gebruikt bij haaruitval adviseren we 6 tot 8 behandelingen. Hoeveel behandelingen het beste resultaat geven, hangt af van de huidconditie en persoonlijke wensen. We bespreken dit graag met je in een persoonlijk consult.

WAT IS HET RESULTAAT VAN EEN SKINBOOSTERS-BEHANDELING?

Bij Amsterdam Cosmetic Clinic vinden we een natuurlijk resultaat heel belangrijk. Daarom stimuleren we altijd je om een Skinboosters-behandeling te combineren met een gezonde leefstijl. Je huid straalt op haar mooist als ze ook van binnenuit goed gevoed wordt. Voldoende bewegen en water drinken, goede bescherming tegen zon en gezonde voeding hebben hier een grote invloed op. 

Een behandeling met Skinboosters geeft je huid een flinke boost. De aanmaak van collageen wordt gestimuleerd, met als gevolg een strakkere en stralende huid of meer haargroei als je de Skinboosters toepast op de hoofdhuid.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!
Chat openen
💬 Contact us!
NL: Hi! Hoe kunnen we je helpen?
EN: Hi! How can we help you?