pEELINGS

Intensieve huidverbetering start bij de Peelings. Dit realiseren we door op een gecontroleerde manier een dun laagje huid te verwijderen. Hierdoor verwijderen we de oneffenheden in de huid. Fijne rimpels, acne of littekens worden minder zichtbaar of verdwijnen. De werkzame stoffen in de peelings werken ook stimulerend voor de cellagen in de diepere huid, waardoor je huid minder snel veroudert.

WAT IS EEN PEELING?

Peelings hebben een verjongend effect op je huid, ze stimuleren celvernieuwing en verwijderen dode huidcellen. De huid wordt hierdoor egaler, pigmentvlekken nemen af, poriën worden minder zichtbaar en de huid vernieuwt en verjongt zich. Door toepassing van de juiste peeling kan het proces van huidveroudering worden omgekeerd en je gehele huidstructuur worden verbeterd. Een peeling kan op zichzelf toegepast worden. In combinatie met een laserbehandeling en behaal je de beste resultaten. Daarnaast zijn de juiste cosmeceuticals heel belangrijk. Het gebruik van cosmeceuticals hangt af van jouw persoonlijke situatie. Zo kun je ze voorafgaand aan de peelingkuur gebruiken, bijvoorbeeld bij hyperpigmentatie. Met de producten wordt de pigmentvorming alvast afgeremd. Tijdens een kuur gebruiken we de juiste producten die geschikt zijn voor een net gepeelde huid en om de huid te beschermen tegen de zon! Na de kuur gebruik je cosmeceuticals om het resultaat te onderhouden.

WAAR IS EEN PEELING GESCHIKT VOOR?

Een peeling is geschikt voor de behandeling van:

  • Acne
  • Pigmentvlekken
  • Fijne lijntjes
  • Vale huid
  • Roodheid
  • Zonschade
  • Rokershuid
  • Huidveroudering
  • Grove poriën

SOORTEN PEELINGS

Bij Amsterdam Cosmetic Clinic werken wij met drie merken peelings, SkinCeuticals, ZO Skin Health en SkinTech. 

PEELINGS VAN SKINCEUTICALS IN AMSTERDAM

SkinCeuticals is een vooraanstaand merk in klinische huidverzorging. De producten zijn geliefd bij dermatologen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten over de hele wereld.

PEELINGS VAN SKIN TECH IN AMSTERDAM

De peelings van Skin Tech helpen jou aan een stralende, gezonde huid. Afhankelijk van je huidconditie en persoonlijke wensen behandelen we je met een oppervlakkige, medium of diepe peeling. De peeling verwijdert dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing. Het resultaat is een jongere, stralende en frisse huid.

PEELINGS VAN ZO SKIN HEALTH IN AMSTERDAM

De peelings van ZO Skin Health helpen jou aan een verbeterde en gezonde huid. Afhankelijk van je huidconditie en persoonlijke wensen wordt er een passende peeling aangeraden. De peeling verwijdert dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing. Het resultaat is een jongere, stralende en gezonde huid.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!
Chat openen
💬 Contact us!
NL: Hi! Hoe kunnen we je helpen?
EN: Hi! How can we help you?