pEELINGS

Intensieve huidverbetering start bij de Peelings. Dit realiseren we door op een gecontroleerde manier een dun laagje huid te verwijderen. Hierdoor verwijderen we de oneffenheden in de huid. Fijne rimpels, acne of littekens worden minder zichtbaar of verdwijnen. De werkzame stoffen in de peelings werken ook stimulerend voor de cellagen in de diepere huid, waardoor je huid minder snel veroudert.

WAT IS EEN PEELING?

Peelings hebben een verjongend effect op je huid, ze stimuleren celvernieuwing en verwijderen dode huidcellen. De huid wordt hierdoor egaler, pigmentvlekken nemen af, poriën worden minder zichtbaar en de huid vernieuwt en verjongt zich. Door toepassing van de juiste peeling kan het proces van huidveroudering worden omgekeerd en je gehele huidstructuur worden verbeterd. Een peeling kan op zichzelf toegepast worden. In combinatie met een laserbehandeling en behaal je de beste resultaten. Daarnaast zijn de juiste cosmeceuticals heel belangrijk. Het gebruik van cosmeceuticals hangt af van jouw persoonlijke situatie. Zo kun je ze voorafgaand aan de peelingkuur gebruiken, bijvoorbeeld bij hyperpigmentatie. Met de producten wordt de pigmentvorming alvast afgeremd. Tijdens een kuur gebruiken we de juiste producten die geschikt zijn voor een net gepeelde huid en om de huid te beschermen tegen de zon! Na de kuur gebruik je cosmeceuticals om het resultaat te onderhouden.

WAAR IS EEN PEELING GESCHIKT VOOR?

Een peeling is geschikt voor de behandeling van:

  • Acne
  • Pigmentvlekken
  • Fijne lijntjes
  • Vale huid
  • Roodheid
  • Zonschade
  • Rokershuid
  • Huidveroudering
  • Grove poriën

SOORTEN PEELINGS

Bij Amsterdam Cosmetic Clinic werken wij met twee merken peelings, SkinCeuticals en SkinTech. Op deze pagina vind je alle informatie over de soorten peelings die aangeboden worden per merk.

PEELINGS VAN SKINCEUTICALS IN AMSTERDAM

SkinCeuticals is een vooraanstaand merk in klinische huidverzorging. De producten zijn geliefd bij dermatologen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten over de hele wereld.

PEELINGS VAN SKIN TECH IN AMSTERDAM

De peelings van Skin Tech helpen jou aan een stralende, gezonde huid. Afhankelijk van je huidconditie en persoonlijke wensen behandelen we je met een oppervlakkige, medium of diepe peeling. De peeling verwijdert dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing. Het resultaat is een jongere, stralende en frisse huid.
Peeling
Before & After
Boek hier
SkinTech TCA Pain Control
SkinTech TCA Pain Control
SkinTech TCA Pain Control
Previous
Next

sKINCEUTICALS PEELINGS

SKINCEUTICALS GEL PEEL

Chemische peeling met glycolzuur en melkzuren welke de huid exfoliëren en droogheid, fijne lijntjes en rimpels verminderen. Ideaal voor een droge, door zon-beschadigde of verouderende huid. Een serie van 6 behandelingen is aanbevolen voor een significante verbetering van de huid.

SKINCEUTICALS MICROPEEL 30

Chemische peeling om de celvernieuwing te versnellen en zichtbare tekenen van zonbeschadiging te verminderen. Verbetert de teint en huidtextuur. Vermindert de zichtbaarheid van photo aging, zoals fijne lijntjes, rimpels, dofheid en oneffen teint. Een serie van 4 tot 6 behandelingen – met daartussen twee weken tijd – zorgen voor een optimale vermindering in de zichtbaarheid van fijne lijntjes, rimpels, en verbetering van de stevigheid en algehele conditie van de huid.

 

SKINCEUTICALS PIGMENT BALANCING PEEL

Driedelige chemische peeling, die op maat gemaakt kan worden. Verbetert hyperpigmentatie, en gevlekte door de zon beschadigde huid. Pigment Balancing Peel versnelt celvernieuwing en pakt tegelijkertijd lokale en diffuse hyperpigmentatie aan. Ideaal voor vette en problematische huidtypes, het vervaagt post-acne pigmentatie, vermindert zichtbare fijne lijntjes en rimpels, verbetert stralendheid van de huid en verhoogt het gevoel van stevigheid van de huid. Een serie van 6 behandelingen met 10 dagen tussen de behandelingen is aanbevolen voor een optimale verbetering op pigmentatie.

SKINCEUTICALS X HYDRAFACIAL TREATMENT

De kenmerkende antioxidantbehandeling van SkinCeuticals met HydraFacial maximaliseert pure, krachtige, effectieve ingrediënten met de HydraFacial-signature voor het reinigen, extraheren en hydrateren van verschillende huidtypen om verschillende huidproblemen aan te pakken.

SKINCEUTICALS X DERMAPEN TREATMENT

Deze behandeling combineert de huidverbeterende voordelen zoals collageenaanmaak van de Dermapen met de zuiverende en helende maskers en producten van SkinCeuticals.

SKIN TECH PEELINGS

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN VOOR SKIN TECH PEELINGS

Welke peeling voor jou het beste werkt, bekijkt de huidtherapeute in het intakegesprek. De persoonlijk geselecteerde cosmeceuticals vormen een belangrijk onderdeel van behandelingen met deze peelings. De cosmeceuticals dragen bij aan het resultaat en beschermen de huid na de peeling. Omdat deze peelings zo effectief zijn mogen normale producten die ontwikkeld zijn voor een niet-gepeelde huid niet gebruikt worden. Deze speciale producten zitten verwerkt in de prijs van de behandeling, wij werken met pakketprijzen.

COSMECEUTICALS ALS AANVULLING OP PEELINGKUUR

Het gebruik van specifieke Skin Tech-behandelcrèmes en een Cleanser Foam-gezichtsreiniger voor thuisgebruik maakt deel uit van het behandelplan voor medium en diepe peelings. Deze behandelcrèmes zijn speciaal ontwikkeld voor aanpak van bepaalde huidproblemen (zoals pigmentvlekken, acne, fijne lijntjes en littekentjes, droge, arme of vale huid) en voor bescherming van je huid tegen zonlicht (UV) en warmte (Melablock HSP® SPF 30 en 50+).

Deze Post Peel Care optimaliseert niet alleen de resultaten van de behandeling, maar voorkomen ook het risico op complicaties zoals onder andere ontstekingsreacties, pigmentvlekken voorkomen. Het is dus belangrijk dat je deze crèmes tot minimaal 6 weken na de laatste peeling gebruikt. Daarna kun je besluiten ermee door te gaan omdat ze zo goed werken en afgestemd zijn op jouw huid of teruggaan naar je eigen merk.

Tijdens de peelingkuur kun je je eigen dag- en nachtcrèmes en gezichtsreinigers niet gebruiken, ze niet zijn ontwikkeld voor toepassing op gepeelde, kwetsbare huid en vrijwel altijd irriterende stoffen (zoals parfums en zuren) bevatten die kunnen leiden tot ongewenste ontstekingsreacties of andere complicaties.

OPPERVLAKKIGE PEELINGS VAN SKIN TECH IN AMSTERDAM

De oppervlakkige peelings van Skin Tech geven je huid een lekkere opfrisbeurt. De peeling reikt tot in de epidermis en verwijdert daar de dode huidcellen. De peelings bestaan voornamelijk uit fruitzuren. Ze maken je huid schoon, geven hem een opfrisbeurt en stimuleren de bloedsomloop, zonder de huid te vervellen. Daarom noemen we hem ook wel een partypeel. Je kunt hem goed gebruiken om je huid op te frissen zonder dat je huid er langere tijd van moet herstellen. Deze peeling is geschikt om mee-eters en acne te behandelen.

MEDIUM PEELINGS VAN SKIN TECH

De medium peelings reiken tot in de oppervlakkige dermis, de levende huid en zijn geschikt voor huidverjonging en -verbetering. Denk aan het verminderen acne, acnelittekens, fijne lijntjes, pigmentvlekken, een vale huid of grove poriën. De medium peelings zijn TCA peelings. De TCA peeling van Skin Tech is een unieke samenstelling van TCA met een basesolution van onder andere vitaminen en anti-oxidanten. De zuren in deze TCA peelings dringen dieper door in de huid dan de oppervlakkige peelings. Daarnaast exfoliëren ze sterker, waardoor de huid echt verbetert. Deze peelings zijn geschikt voor alle huidtypes, ook voor donkere huidtypes en voor dunne gevoelige huid.

DIEPE PEELINGS VAN SKIN TECH

De diepe peelings zijn geschikt voor de verouderde huid of huid met zonschade en/of diepe rimpels. Deze peelings reiken tot in de diepe dermis. Deze wordt weer verdeeld in diep, dieper, diepst. Een peeling die doordringt tot de aller diepste huidlaag zorgt ervoor dat de oude huid volledig vervangen wordt door een nieuwe babyhuid. Bij deze laatste peeling heb je meer downtime dan bij de minder diepe peelings, maar het resultaat is enorm. Deze diepe peelings kunnen ook plaatselijk toegepast worden, voor een effect vergelijkbaar met een chirurgische ingreep zoals een onderooglidcorrectie, zonder te opereren. Ook kunnen rokerslijnen/ de plooirok op de bovenlip hiermee goed verwijderd worden. Voor de rest van het gezicht gebruiken we dan een medium peeling. De diepe peelings bestaan uit fenol, vaak in combinatie met TCA. De diepe peelings zijn een stuk kostbaarder dan de medium en oppervlakkige peelings. Het resultaat is de investering meer dan waard. Je keert tientallen jaren van huidveroudering om!

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!

– Botox or filler treatment
– Training supervised by Dr. Saloua
– Available dates: 8 – 9 – 16 – 17 December 2022

To apply, you must be between the age of 25 to 65 years and have visible signs of aging or the desire to highlight your beauty.

MODELS WANTED

50% OFF TREATMENT