PROFHILO

WAT IS PROFHILO?

Profhilo is een hele dunne gel, op basis van hyaluronzuur. De gel wordt met een dunne naald ingespoten, net onder de huid. Vervolgens blijft het 28 dagen in de huid, waarbij het langzaam en gedoseerd hyaluronzuur afgeeft. Hyaluronzuur stimuleert de aanpak van collageen en elastine. Je krijgt hierdoor een frisse, gehydrateerde huid die er jonger en strakker uitziet. 

BEHANDELING MET PROFHILO IN AMSTERDAM

De behandeling is vrijwel pijnloos, je voelt hooguit wat kleine prikjes als cosmetisch arts Saloua de Profhilo injecteert. Ze zet hiervoor aan iedere kant van het gezicht vijf kleine injecties. De Profhilo verspreidt zichzelf daarna door je hele gezicht. Profhilo is ook geschikt voor je hals, decolleté en handen.

Je huid is na de behandeling mogelijk een beetje gezwollen, maar maak je geen zorgen, dit trekt vanzelf weer weg binnen 24 uur. Vervolgens verspreidt Profhilo zich als een olievlek in de huid van jouw hele gezicht. Na de behandeling kun je gewoon weer over tot de orde van de dag.

WAT IS HET RESULTAAT VAN EEN PROFHILO-BEHANDELING?

Bij Amsterdam Cosmetic Clinic vinden we een natuurlijk resultaat heel belangrijk. Daarom adviseren we je om een Profhilo-behandeling te combineren met een gezonde leefstijl. In de eerste week krijgt je huid al een mooie glow. Als je de behandeling herhaalt na vier weken, zie je na acht weken al een groot verschil. Het resultaat is een strakke, gehydrateerde huid, die er natuurlijk uitziet.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN PROFHILO EN FILLERS?

Een filler is bedoeld om de huid te corrigeren, bijvoorbeeld om diepe lijnen in het gezicht te verminderen of om de lippen meer volume te geven. Profhilo heeft juist een huidverbeterende werking en hydrateert je huid heel krachtig.

WAARMEE KAN IK PROFHILO COMBINEREN?

Profhilo is goed te combineren met andere behandeling in Amsterdam Cosmetic Clinic. Welke combinatie voor jouw huid het beste is, bespreken we in een persoonlijk gesprek. We kijken daarbij naar jouw wensen en de mogelijkheden.

Profhilo
Before & After
Boek hier
Vorige
Volgende

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!
Chat openen
💬 Contact us!
NL: Hi! Hoe kunnen we je helpen?
EN: Hi! How can we help you?