INJECTABLES

WAT ZIJN INJECTABLES?

Injectables zijn een effectief middel voor huidverjonging en het versterken van de natuurlijke schoonheid, zonder te opereren. Het effect is groot en na een behandeling kun je de dagelijkse activiteiten snel weer hervatten. Het is dus niet gek dat injectables heel populair zijn!

Binnen Amsterdam Cosmetic Clinic bieden wij verschillende behandelingen met injectables aan. Welke behandeling voor jou het meest geschikt is, hangt af van jouw persoonlijke wensen en de conditie van jouw huid. Wij streven altijd naar een natuurlijk ogend resultaat.

Wij werken met drie soorten injectables: spierontspanners, fillers en huidverbetering.

Na een moeilijke of intensieve periode in je leven of als gevolg van huidveroudering, kan het gebeuren dat je jezelf niet meer herkent in de spiegel. Wij helpen je om jouw natuurlijke schoonheid weer naar boven te halen.

Met een op maat gemaakt behandelplan, waarin we verschillend behandelmethoden combineren boeken we het mooiste resultaat. Denk aan anti-aging behandelingen zoals spierontspanners, fillers, peelings en laser, waarmee we jouw eigen identiteit en uitstraling behouden en laten stralen!

SPIERONTSPANNERS

Met spierontspanners wordt de werking van een spier tijdelijk verminderd of stopgezet. Hierdoor ontstaat een gladde huid en klachten als migraine, zweten en tandenknarsen verminderen of verdwijnen.

FILLERS

Fillers bestaan uit een gel die zorgt voor meer volume in de huid. Deze behandeling is ideaal om bijvoorbeeld de lippen of het gezicht meer volume te geven.

SKINBOOSTERS

Er zijn verschillende producten die bijdragen aan huidverbetering. Profhilo, Sunekos en Skinboosters laten jouw huid weer stralen.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!