BBL FOREVER YOUNG PHOTOFACIAL

Is de huid in je gezicht en hals verslapt? Dan kun je er ouder uitzien dan je in werkelijkheid bent. Met BBL Forever Young Photofacial stimuleren we de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. Hierdoor creëren we een verstrakkend en liftend effect.

BEHANDELING TEGEN VERSLAPTE HUID MET BBL FOREVER YOUNG IN AMSTERDAM

De BBL Forever Young gezicht- en halsbehandeling bestaat uit twee onderdelen: eerst behandelt de huidtherapeute je gezicht met hoogfrequent flitslicht. Hierbij wordt voornamelijk de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur geactiveerd. Daarna behandelen we de hals en kaaklijn met BBL Forever Young BBL SkinTyte. Dit zorgt voor een verstrakkend en liftend effect van je huid.

Je ogen worden tijdens de behandeling beschermd tegen het licht. De laser verwarmt de huid diep, terwijl de opperhuid tegelijkertijd wordt beschermd door koeling. Hierdoor is de behandeling veilig en comfortabel. Een verdoving is niet nodig, tenzij de huidtherapeute denkt dat het wel nodig is, bijvoorbeeld op gevoelige lichaamsdelen. Ze verdooft je huid dan plaatselijk met Emla-crème. Tijdens de behandeling kan je huid warm en prikkend aanvoelen. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

NA DE BEHANDELING

Na de behandeling is je huid mogelijk wat rood, dit trekt binnen een paar uur weg. Het kan zijn dat sommige plekken, zoals pigmentvlekken, donkerder worden en daarna vervellen. De schilfertjes verdwijnen vanzelf na een paar dagen tot weken. Je kunt je dagelijkse activiteiten gewoon hervatten na de behandeling. Ook kun je weer make-up opdoen.

ONDERHOUDSBEHANDELING

Hoeveel behandelingen je nodig hebt hangt af van jouw persoonlijke situatie. De huidtherapeute bespreekt de mogelijkheden met je en stelt dan een behandelplan op. Voor een optimaal effect adviseren we 2 á 3 behandelingen per jaar.

RESULTAAT VAN DE BEHANDELING MET BBL FOREVER YOUNG

Je huid voelt zachter aan, pigmentvlekken trekken weg en je poriën vallen veel minder op. Het regelmatig ondergaan van een BBL Forever Young behandeling als soort onderhoudsbeurt, brengt de genexpressie van de oudere huid weer terug naar hetzelfde niveau als in de jonge huid en dat is bijzonder! Je hebt aanzienlijk minder rimpels, pigmentvlekken en gesprongen vaatjes. Ook krijg je een egalere huid en een jonger uiterlijk.

Heb jij interesse in een behandeling met BBL Forever Young? Neem contact met ons op als je nog vragen hebt.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!