Mesotherapy_amsterdam

MESOTHERAPIE

Skinboosters zijn op een veilige, makkelijke, snelle, pijnloze en gecontroleerde manier toe te brengen via mesotherapie. Deze methode heeft een collageenactiveerend effect zonder downtime. Mesotherapie kan ook worden ingezet op de hoofdhuid en stimuleert de haargroei.

WAT IS MESOTHERAPIE

Wilt u de eerste tekenen van huidveroudering tegengaan, maar wilt u geen gebruik maken van filler behandelingen? Dan is mesotherapie voor u de oplossing. Mesotherapie met skinboosters wordt uitgevoerd om de huid te verjongen en de algehele huidconditie te verbeteren. Bij mesotherapie van Skin Tech wordt er gewerkt met verschillende skinboosters voor verschillende indicaties, welke alle een unieke mix bevatten van hoogwaardige ingrediënten.

Hierdoor worden de aanwezige cellen intensief gevoed waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Hierdoor krijgt de huid een boost wat resulteert in vermindering van fijne lijntjes, het verstevigen van de huid en waardoor de huid frisser en jonger oogt. Tevens krijgt u een mooie glow van de behandeling. Door middel van een skinbooster in te zetten op de hoofdhuid wordt deze gehydrateerd, gevoed en verstevigd.

Mesotherapie met skinboosters voor het gelaat en de ogen kan worden toegepast op verschillende indicaties:

• Fijne lijntjes
• Grove huidstructuur
• Verslapte huid
• Droge huid

Heeft u last van kale plekken of beginnende haaruitval? Ook dan is mesotherapie geschikt voor u. Mesotherapie by Skin Tech biedt ook een unieke mix van ingrediënten die de haargroei stimuleren.

Mesotherapie met skinboosters voor de hoofdhuid kan worden toegepast op verschillende indicaties:

• Haaruitval
• Uitdunnend haar
• Kale plekken
• Symptonische haaruitval

MESOTHERAPIE BEHANDELING IN AMSTERDAM

Tijdens een consult bespreekt u samen met de huidtherapeut uw wensen en wordt er aan de hand hiervan een persoonlijk behandelplan opgesteld. Mesotherapie voor het gelaat of de ogen wordt aangeboden in pakketten van 4 behandelingen. Ook krijgt u aanvullende producten van Skin Tech bij uw pakket die de resultaten stimuleert. U kunt het gebruik van de behandelproducten ook na het behandeltraject voortzetten.

Mesotherapie voor de hoofdhuid wordt aangeboden in pakketten van 6 behandelingen voor de man en 8 behandelingen voor de vrouw. Ook krijgt u aanvullende producten van Skin Tech bij uw pakket die de resultaten stimuleert. U kunt het gebruik van de behandelproducten ook na het behandeltraject voortzetten.

U225 INJECTOR

Bij mesotherapie wordt er gebruik gemaakt van de U225 injector. Samen met de hoge kwaliteit van de naalden zorgt dit voor een pijnloze behandeling. De downtime is beperkt tot een minimum en u zal de behandeling dan ook niet als storend ervaren. De componenten die in de U225® gebruikt worden, zijn met de meest geavanceerde veiligheidstechnieken en precisie tot stand gekomen en van hoge kwaliteit. Ze zijn aftestemmen op uw huidkwaliteit.

WELKE MESOTHERAPY BEHANDELINGEN ZIJN ER BESCHIKBAAR?

HA injectable: deze skinbooster is geschikt voor gezicht, hals en decolleté en is speciaal bedoeld voor het hydrateren van de droge, beschadigde en verslapte huid.

HA eyes: HA eyes is gericht op de huid rondom de ogen. Wallen, donkere kringen en startende lijntjes kunnen middels deze booster aangepakt worden.


XL Hair man: XL Hair is gericht op de mannelijke hoofdhuid. De behandeling remt haaruitval en stimuleert haargroei. De behandeling is ook van toepassing als u pas een haartransplantatie heeft ondergaan.


XL Hair woman: XL Hair is gericht op de vrouwelijke hoofdhuid. De behandeling remt haaruitval en stimuleert haargroei. De behandeling is ook van toepassing als u pas een haartransplantatie heeft ondergaan.

Mesotherapie
Before & After
Boek hier
RRS HA Eyes
XL Hair
RRS HA Eyes
Previous
Next

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!
Chat openen
💬 Contact us!
NL: Hi! Hoe kunnen we je helpen?
EN: Hi! How can we help you?