LIQUID FACELIFT

Als je ouder wordt verslapt de huid en slinken de onderhuidse vetkussentjes die je gezicht volume geven. De aanmaak van collageen en elastine neemt af, waardoor de huid dunner wordt en stevigheid verliest. Hierdoor ontstaan rimpels. Je kunt deze huidveroudering op verschillende manieren tegengaan, een daarvan is een liquid facelift.

WAT IS EEN LIQUID FACELIFT?

Een liquid facelift is een variant op de klassieke facelift, alleen is er een groot verschil: er is geen chirurgische ingreep nodig. Deze behandeling is ideaal bij geringe tot matige huidverslapping rond je veertigste of als gevolg van gewichtsverlies. De huid wordt op verschillende plekken behandeld met fillers. Het resultaat is een frisse, jongere uitstraling. Voordelen van de liquid facelift zijn de geringe hersteltijd en je houdt er geen littekens aan over.

LIQUID FACELIFT IN AMSTERDAM

Voor we aan de slag gaan heb je een intakegesprek met de cosmetisch arts. Jullie bespreken wat jouw wensen zijn, waarna de arts je vertelt wat er mogelijk is. Tijdens de behandeling spuit de cosmetisch arts fillers van het merk Stylage in verschillende gebieden van je gezicht. Denk hierbij aan je wangen, lippen en/of jukbeenderen. Het is mogelijk dat de behandeling wordt gecombineerd met botox. Ook peelings en laserbehandelingen zijn een goede aanvulling om de huid zelf goed aan te pakken. De fillers zijn een vervanging van de verloren vetkussentjes, maar doen niet zoveel voor de huid zelf. Daarvoor hebben we hele goede peelings van Skin Tech die je weer een strak en egaal babyhuidje geven. Een laserbehandeling is een effectieve manier om huidveroudering tegen te gaan. Met een filler behandeling creëren we een natuurlijke jongere en gladdere uitstraling. Je ziet direct na de behandeling al resultaat!

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!
Chat openen
💬 Contact us!
NL: Hi! Hoe kunnen we je helpen?
EN: Hi! How can we help you?