CONTOUREN JUKBEENDEREN

Als je ouder wordt, neemt de aanmaak van collageen en elastine af, waardoor je huid slapper wordt. Ook verliezen de vetkussentjes onder de huid volume en zakken de vetkussentjes omlaag in het gezicht In je gezicht zie je dat bijvoorbeeld terug in ingevallen wangen of slappe huid. Ook kunnen gewichtsverlies of veel stress een oorzaak zijn voor ingevallen wangen. De contouren die je gezicht een natuurlijke expressie geven worden minder zichtbaar. Met fillers kun je de natuurlijke contouren van je jukbeenderen en wangen goed herstellen.

DE SCHOONHEID VAN JUKBEENDEREN

Schoonheid wordt voor een groot deel bepaald door de jukbeenderen. Hoge jukbeenderen worden als aantrekkelijk en begeerlijk gezien. Kijk maar eens naar modellen zoals Naomi Campbell en Kate Moss. Door de jukbeenderen te accentueren halen we jouw natuurlijke schoonheid naar boven en blijf je er mooi en aantrekkelijk uitzien.

CONTOUREN JUKBEENDEREN VERSTERKEN IN AMSTERDAM

In Amsterdam Cosmetic Clinic werken we met de hyaluron fillers van Stylage. Deze fillers geven het gezicht volume, op een natuurlijke manier. Geen opgeblazen gezicht, maar een subtiele correctie van de contouren. Je creëert hiermee mooie jukbeenderen en meer volume in de wangen. De cosmetisch arts spuit de fillers in de wangen en rond de jukbeenderen en kijkt daarbij goed naar jouw gezichtsvorm en jouw persoonlijke wensen.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!
Chat openen
💬 Contact us!
NL: Hi! Hoe kunnen we je helpen?
EN: Hi! How can we help you?