NEUSLIPPENPLOOI

De neuslippenplooi is de lijn die van de zijkant van je neus naar je mondhoeken loopt. Bij het ouder worden verslapt de huid en ontstaan diepere rimpels en groeven. Een diepe neuslippenplooi kan je een ontevreden en oudere uitstraling geven. Met fillers kun je dit goed behandelen voor een frissere look.

NEUSLIPPENPLOOI OPVULLEN MET FILLERS IN AMSTERDAM

Een neuslippenplooi kan verschillende oorzaken hebben. Als je bijvoorbeeld een sterke mimiek hebt, kunnen de groeven dieper worden naarmate je ouder wordt. Een andere verslapping en verzakking van volume van de jukbeenderen en de wangen. Die zakken dan naar beneden, waardoor er een neuslippenplooi ontstaat.
Cosmetisch arts Saloua kijkt naar de oorzaak van jouw neuslippenplooi en stemt de behandeling daar op af. Is de oorzaak verslapping en verzakking ,dan kan een corrigerende behandeling van de jukbeenderen de aangewezen behandeling zijn. Vaak wordt die eerst gecorrigeerd omdat het probleem daar vandaan komt. Bij iedere behandeling staat een natuurlijk resultaat voorop. In Amsterdam Cosmetic Clinic gebruiken we fillers van Stylage. Deze bevatten de lichaamseigen stof hyaluronzuur, die zorgt voor volume in de huid. Na ongeveer twee weken zie je het volledige resultaat. De fillers blijven ongeveer 12 maanden zitten, waarna het lichaam ze op natuurlijke wijze afbreekt.
Neuslippenplooi
Before & After
Boek hier
Previous
Next

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!
Chat openen
💬 Contact us!
NL: Hi! Hoe kunnen we je helpen?
EN: Hi! How can we help you?