LIPVERGROTING

Als je smalle lippen hebt kunnen ze een beetje wegvallen in je gezicht. Door je lippen meer volume te geven krijg je gezicht een sensuelere en jongere uitstraling. Een lipvergroting met fillers is daar een goede manier voor. De naam zegt het al, draait om het vergroten van het volume in de lippen. Je krijgt daardoor mooie, volle lippen die je een jeugdige uitstraling geven.

LIPVERGROTING MET FILLERS IN AMSTERDAM

Bij een lipvergroting spuit de cosmetisch arts met een hele dunne naald een hoeveelheid fillers van Stylage in de lip. Deze fillers bestaan uit de lichaamseigen stof hyaluronzuur en zorgen voor natuurlijk ogend volume in de lippen. Hoeveel volume er wordt toegevoegd hangt af van jouw wensen. Dokter Saloua let hierbij ook op de vorm van jouw gezicht en zorgt voor een natuurlijk resultaat. Het resultaat blijft ongeveer 6 tot 18 maanden zichtbaar, afhankelijk van hoe vaak je de behandeling al hebt laten uitvoeren. Daarna worden de fillers op een veilige manier worden afgebroken door het lichaam. Je kunt het resultaat van de lipvergroting bijhouden door 1 keer in de 6 tot 12 maanden een kleine touch-up te doen.

TECHNIEKEN MET LIPFILLERS

Omdat een lipfiller behandeling tegenwoordig zo populair is, wordt er ook veel bekend over verschillende technieken en modellen. Voorbeelden van technieken om lipfillers toe te passen zijn:

  • Russian techniek
  • Techniek met een touwtje
  • Techniek waarbij alleen het lippenrood wordt opgevuld
  • Contouren

Ook zijn er verschillende modellen:

  • Keyhole pout
  • Pillow lips
  • Hartjesvorm
  • Alleen lippenrood opvullen

 

De artsen van Amsterdam Cosmetic Clinic beheersen veel technieken en hebben daarnaast ook hun eigen techniek. Ons belangrijkste doel is dat de lippen er natuurlijk uit blijven zien. Samen bekijken we wat het beste bij je past. Je krijgt duidelijke uitleg over de mogelijkheden die voor jou het mooiste en meest natuurlijke resultaat geven.

CORRECTIES EN LIPFILLER OPLOSSEN

Het komt tegenwoordig helaas ook regelmatig voor dat mensen hun lippen elders hebben laten behandelen en daar niet tevreden mee zijn. Ook kan het zijn dat je lippen niet deskundig behandeld zijn. Dan moet er eerst een correctie plaatsvinden en vaak moet de oude lipfiller moet dan eerst worden opgelost. Alleen dan lukt het om tot een mooi natuurlijk ogend resultaat te komen. Het kan dus zijn dat onze artsen jou adviseert om eerst je oude lipfiller op te laten lossen om zo weer met een schone lei te kunnen beginnen.

HOE WERKT FILLERS OPLOSSEN?

Bij het oplossen van fillers wordt met een heel dun naaldje een vloeistof ingespoten waar het enzym hyaluronidase in zit. Dit is een lichaamseigen stofje dat hyaluronzuur afbreekt. Hiermee is binnen 24 uur de grootste hoeveelheid filler opgelost. Soms moet deze behandeling meermaals gedaan worden om alle oude filler op te lossen. Na twee weken kun je dan nieuwe filler laten inspuiten.
Lipvergroting
Before & after
Boek hier
Previous
Next

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!