OVER ONS

De Kliniek

Welkom bij Amsterdam Cosmetic Clinic, de plek waar een gezond, stralend uiterlijk centraal staat. Wij bieden vooruitstrevende en doelgerichte behandelingen voor huidverbetering en huidverjonging. In onze moderne en sfeervolle kliniek in het centrum van Amsterdam staan wij voor je klaar met een deskundig advies. We streven naar natuurlijk ogende resultaten waarmee jij na de behandeling als de mooiste versie van jezelf weer naar buiten stapt.

Filosofie

Het team van Amsterdam Cosmetic Clinic werkt volgens een holistisch concept. Het uitgangspunt hierin is dat alles met elkaar verbonden is. We kijken echt naar het totaalplaatje en bieden verschillende behandelingen aan voor een optimaal resultaat. De specialisten bij Amsterdam Cosmetic Clinic geloven erin dat een tijdige en goede aanpak van de huid de beste resultaten geeft.

“Je huid is de spiegel van je gezondheid”

Door goed voor jezelf te zorgen, houd je jouw lijf en jouw huid in goede conditie. Daarom adviseren wij een gezonde leefstijl.

Huisregels

Wij streven naar een rustige, vertrouwde sfeer in de kliniek, zodat u zich tijdens uw behandeling kunt ontspannen. Daarom hebben we een aantal huisregels opgesteld die we strikt naleven.

  • Kinderen zijn niet toegestaan in de kliniek. De kliniek is geen veilige omgeving voor kinderen vanwege de trappen en de aanwezigheid van naalden.
  • Huisdieren zijn om hygiënische redenen niet toegestaan.

Lees de reserveringsvoorwaarden goed door voordat u een afspraak maakt. Dit voorkomt misverstanden achteraf.

Voor onze algemene voorwaarden, klik hier.

Kwaliteit

Veiligheid en uitstekende kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken wij volgens strikte regels en zijn wij aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen: de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Ook werken wij volgens de door de overheid opgestelde kwaliteitskader cosmetische zorg.

Saloua Mathurin is ingeschreven in het BIG-register (register van individuele beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg) onder nummer 59920474501 (arts), te raadplegen via www.bigregister.nl.

Benny van Lier is ingeschreven in het BIG-register (Beroepsbeoefenaren in de Individuele Gezondheidszorg) onder nummer 49929002901 (arts), te raadplegen via www.bigregister.nl.

Estefany Burniol Ruiz is ingeschreven in het BIG-register (Beroepsbeoefenaren in de Individuele Gezondheidszorg) onder nummer 69922253301 (arts), te raadplegen via www.bigregister.nl.

Emran Barakzai is ingeschreven in het BIG-register (Beroepsbeoefenaren in de Individuele Gezondheidszorg) onder nummer 29933671201 (arts), te raadplegen via www.bigregister.nl.

Tobias van Genderen is ingeschreven in het BIG-register (Beroepsbeoefenaren in de Individuele Gezondheidszorg) onder nummer 69926464501 (arts), te raadplegen via www.bigregister.nl.

Huidtherapeute Ruby Dewaide is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP-register) onder nummer 39105454388 (huidtherapeute), te raadplegen op www.kwaliteitsregisterparamedici.nl.

Huidtherapeute Helia Saberi is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP-register) onder nummer 39105454388 (huidtherapeute), te raadplegen op www.kwaliteitsregisterparamedici.nl.

Huidtherapeute Demi Vollenbroek is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP-register) onder nummer 39105030188 (huidtherapeute), te raadplegen op www.kwaliteitsregisterparamedici.nl.

Huidtherapeute Ibtissam Al Wahabi is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP-register) onder nummer 39106429788 (huidtherapeute), te raadplegen op www.kwaliteitsregisterparamedici.nl.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!
Chat openen
💬 Contact us!
NL: Hi! Hoe kunnen we je helpen?
EN: Hi! How can we help you?