PEELINGS BY SKINCEUTICALS

Intensieve huidverbetering start bij de Peelings. Dit realiseren we door op een gecontroleerde manier een dun laagje huid te verwijderen. Hierdoor verwijderen we de oneffenheden in de huid. Fijne rimpels, acne of littekens worden minder zichtbaar of verdwijnen. De werkzame stoffen in de peelings werken ook stimulerend voor de cellagen in de diepere huid, waardoor je huid minder snel veroudert.

PERSOONLIJK BEHANDEL PLAN VOOR SKINCEUTICALS

Welke peeling voor u het meest geschikt is bekijkt de huidtherapeute samen met u tijdens het consult. Samen bespreekt u uw wensen en wordt er een behandelplan opgesteld. Hoeveel behandelingen u nodig heeft hangt af van de huidconditie en persoonlijke wensen. SkinCeuticlas behandelingen worden altijd gepersonaliseerd met SkinCeuticals skincare tevens wordt er een passend masker aan de behandeling toegevoegd. Zo ervaart u de totale SkinCeuticals beleving.

gEL PEEL

De SkinCeuticals Gel Peel is een chemische peeling met glycolzuur en melkzuren welke de huid exfoliëren en fijne lijntjes en rimpels vermindert. Ideaal voor een droge, door zon-beschadigde of verouderende huid.

De Gel Peel is in te zetten bij de volgende huidproblemen:

• Huidveroudering
• Gedehydrateerde huid
• Gevoelige reactieve huid

De Gel peel kan maandelijks of op advies van de huidtherapeut worden herhaald. Een serie van 6 behandelingen is aanbevolen voor een significante verbetering van de huid.

SKINCEUTICALS PIGMENT BALANCING PEEL

De Pigment Balancing Peel is een driedelige chemische peeling, die op maat gemaakt kan worden. De peeling verbetert hyperpigmentatie en pigmentatie door zonbeschadiging. De Pigment Balancing Peel versnelt de cel vernieuwing en pakt tegelijkertijd lokale en diffuse hyperpigmentatie aan. De peeling is ideaal voor vette en problematische huidtypes, het vervaagt post-acne pigmentatie, vermindert zichtbare fijne lijntjes en rimpels, verbetert de dofheid van de huid en verhoogt het gevoel van stevigheid van de huid.

De peeling is in te zetten bij de volgende huidproblemen

• Post- acne pigmentatie
• Hyperpigmentatie
• Zonbeschadiging
• Vette huid

De Pigment Blancing peel kan op advies van de huidtherapeut worden herhaald. Een serie van 6 behandelingen met 10 dagen tussen de behandelingen is aanbevolen voor een optimale verbetering op pigmentatie.

SKINCEUTICALS MICROPEEL 30

Micropeel 30 is een chemische peeling om de cel vernieuwing te versnellen en zichtbare tekenen van zonbeschadiging te verminderen. De peeling verbetert de teint en huidtextuur. Ook vermindert het de zichtbaarheid van photo aging, zoals fijne lijntjes, rimpels, dofheid en een oneffen teint. Daarnaast is deze peeling ook effectief bij een naar acne neigende huid, inclusief overproductie van talg, oneffen structuur en comedonen.

De peeling is in te zetten bij de volgende huidproblemen:

• Acne
• Vette huid
• Comedonen
• Oneffen huidtextuur
• Tekenen van huidveroudering

De Micropeel 30 kan worden herhaald op advies van de huidtherapeut. Een serie van 4 tot 6 behandelingen met daartussen twee weken tijd zorgen voor een optimale vermindering in de zichtbaarheid van fijne lijntjes, rimpels, en verbetering van de stevigheid en algehele conditie van de huid.

SkinCeuticals Peeling
Before & After
Boek hier
Gel Peel
Previous
Next

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!