ONTHARING MET LASER

FOREVER BARE BBL: VOOR SNEL EN PIJNLOOS DEFINITIEF ONTHAREN

Nooit meer scheren, harsen of waxen, daar hebben steeds meer vrouwen en mannen wel oren naar. Dat is niet zo gek, want ongeveer 81% van de vrouwen scheert haar oksels meermaals per week en 10% scheert zich zelfs dagelijks. Veel ontharingsproducten zijn pijnlijk, moeten veel herhaald worden en geven geen compleet en blijvend resultaat.. Forever Bare BBL brengt hier verandering in!

WAT IS OVERMATIGE HAARGROEI (BIJ VROUWEN)?

Wanneer je als vrouw last hebt van haar op plekken waar het normaal niet groeit, zoals op de wangen, kaken en bovenlip (baard en snor), spreken we van overmatige haargroei. Dit noemen we ook wel hirsutisme. Ook op je lichaam kun je hier last van hebben, denk aan je benen, op de hals, de borst, rond de tepels en op je onderbuik tussen navel en schaamstreek. De haren zijn ook donker en dik, veel meer zichtbaar dan de lichtgekleurde kleine donshaartjes die normaal gesproken die niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Hirsutisme komt vaak voor, circa 5% van de vrouwen in de vruchtbare leeftijd heeft er last van. De oorzaak is een te hoog gehalte testosteron.

Haargroei kan ook ongewenst zijn op plekken waar het normaal hoort te groeien. Veel vrouwen zien kale oksels en benen en/of weinig tot geen haar in de schaamstreek en op de armen tegenwoordig als een schoonheidsideaal.

BEHANDELING TEGEN OVERMATIGE OF ONGEWENSTE HAARGROEI IN AMSTERDAM

Voor de behandeling van overmatige of ongewenste haargroei werken bij met de Forever Bare BBL. Deze effectieve laser verwijdert ongewenste haren blijvend en pijnloos door het gebied waar de haarfollikels zitten te verwarmen. Tegelijkertijd wordt de bovenste laag van de huid gekoeld. Hierdoor heb je tijdens en na de behandeling geen branderig gevoel en is de behandeling pijnloos.

Het Forever Bare BBL apparaat verdeelt de warmte gelijkmatig over een groot stuk huid. Hierdoor is de kans heel klein dat er een stuk huid wordt overgeslagen. Ook voorkomen we zo schade aan de huid, omdat de warmte niet gefocust is op een klein gebied. De haarfollikels worden door de warmte uitgeschakeld en regenereren, met een blijvend resultaat tot gevolg.

Gemiddeld zijn er tien tot twaalf behandelingen nodig om het ongewenste haar te verwijderen. Het aantal behandelingen is per persoon verschillend, dit is afhankelijk van de hoeveelheid haar per gebied en in welke groeifase zij zich bevinden.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!