sculptra-radiesse

LANLUMA

WAT IS LANLUMA?

Lanluma is een product dat in de huid geïnjecteerd wordt en fungeert als een biostimulator. Dat wil zeggen dat het product het eigen lichaam aanzet tot het produceren van collageen. Het resultaat van de behandeling berust dus op jouw lichaamseigen collageen wat jouw eigen huid in grote hoeveelheden gaat produceren na het injecteren van Lanluma.

BEHANDELING MET LANLUMA IN AMSTERDAM

Het product wordt met kleine prikjes ingespoten, waarbij je alleen het naaldje voelt. Achteraf is de huid wel wat gezwollen, dit trekt vanzelf weg.

WAT IS HET RESULTAAT VAN EEN LANLUMA-BEHANDELING?

Bij Amsterdam Cosmetic Clinic vinden we een natuurlijk resultaat heel belangrijk. Daarom stimuleren we altijd je om een Lanluma behandeling te combineren met een gezonde leefstijl. Je huid straalt op haar mooist als ze ook van binnenuit goed gevoed wordt. Voldoende bewegen en water drinken, goede bescherming tegen zon en gezonde voeding hebben hier een grote invloed op. Lanluma geeft je huid een flinke oppepper, door stimulatie van jouw lichaamseigen collageen. Je huid heeft meer volume, is steviger en wordt gelift. Lanluma vermindert diepe rimpels en beschadigde huid aanzienlijk. De huid wordt egaler en herstelt zichzelf van binnenuit. Lanluma kan zowel voor het gezicht als voor het lichaam worden ingezet. In het lichaam geeft het volume op de gewenste plekken. Populaire gebieden om met Lanluma te laten behandelen zijn bijvoorbeeld de heupen en billen.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN LANLUMA EN RADIESSE?

Lanluma en Radiesse zijn beide collageen biostimulatoren. Het verschil zit in de samenstelling waarvan de producten gemaakt zijn. Bij Lanluma is dat poly-l-lactic acid en bij Radiesse is dat calcium hydroxylapetiet met een gelbasis. Doordat Radiesse een gelbasis heeft het iets meer een filler effect. Daardoor is het goed geschikt om ook contouren in het gezicht aan te brengen of verouderde handen weer jeugdig te maken. Lanluma heeft geen gelbasis waardoor de werking volledig berust op de productie van collageen. Het collageen dat door Lanluma aangewakkerd wordt blijft over het algemeen wat langer zitten dan bij Radiesse. Bij Lanluma zie je resultaten tot zo’n 2 jaar en bij Radiesse is dat zo’n 1 jaar.

WAARMEE KAN IK LANLUMA COMBINEREN?

Lanluma is goed te combineren met andere behandeling in Amsterdam Cosmetic Clinic. Welke combinatie voor jouw huid het beste is, bespreken we in een persoonlijk gesprek. We kijken daarbij naar jouw wensen en de mogelijkheden.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!

– Botox or filler treatment
– Training supervised by Dr. Saloua
– Available dates: 8 – 9 – 16 – 17 December 2022

To apply, you must be between the age of 25 to 65 years and have visible signs of aging or the desire to highlight your beauty.

MODELS WANTED

50% OFF TREATMENT