AFHANGENDE MONDHOEKEN

Afhangende mondhoeken geven je al gauw een ontevreden of boze uitstraling. Dat is natuurlijk niet je bedoeling! Wij helpen je van je hangende mondhoeken af met een spierontspanner behandeling.

HOE ONTSTAAN AFHANGENDE MONDHOEKEN?

Als je ouder wordt, nemen het volume en de elasticiteit in je huid af. Hierdoor kunnen delen van je gezicht, zoals de mondhoeken en oogleden, gaan hangen. Je mimiek kan hier ook een rol in spelen, wanneer je je mondhoeken vaak naar beneden trekt. De spiertjes in je mondhoeken trekken ze als het ware naar beneden, waardoor je er moe of chagrijnig uitziet.

BOTOXBEHANDELING BIJ AFHANGENDE MONDHOEKEN IN AMSTERDAM

Binnen Amsterdam Cosmetic Clinic werken we met betrouwbare en vooraanstaande merken B en Bocouture. De cosmetisch arts spuit de spierontspanner in de spiertjes die de afhangende mondhoeken veroorzaken. De spieractiviteit neemt af en de mondhoeken komen iets omhoog. Het resultaat is een natuurlijke, frissere en meer open uitstraling.
Worden de afhangende mondhoeken veroorzaakt door volumeverlies? Dan kan een behandeling met een filler de oplossing zijn. We vertellen je er graag meer over!

HOE LANG WERKT DE SPIERONTSPANNER?

Een spierontspanner behandeling werkt gemiddeld 3 tot 4 maanden door. Na die tijd zal het spiertje weer actief worden en kunnen de mondhoeken weer wat gaan hangen. De kans is ook aanwezig dat dit minder gebeurt dan voorheen, omdat je het afgeleerd om het spiertje aan te spannen.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!