AFHANGENDE MONDHOEKEN

Afhangende mondhoeken geven je al gauw een ontevreden of boze uitstraling. Dat is natuurlijk niet je bedoeling! Wij helpen je van je hangende mondhoeken af met een botoxbehandeling.

HOE ONTSTAAN AFHANGENDE MONDHOEKEN?

Als je ouder wordt, nemen het volume en de elasticiteit in je huid af. Hierdoor kunnen delen van je gezicht, zoals de mondhoeken en oogleden, gaan hangen. Je mimiek kan hier ook een rol in spelen, wanneer je je mondhoeken vaak naar beneden trekt. De spiertjes in je mondhoeken trekken ze als het ware naar beneden, waardoor je er moe of chagrijnig uitziet.

BOTOXBEHANDELING BIJ AFHANGENDE MONDHOEKEN IN AMSTERDAM

Binnen Amsterdam Cosmetic Clinic werken we met het betrouwbare en vooraanstaande merk Bocouture. De cosmetisch arts spuit de botox in de spiertjes die de afhangende mondhoeken veroorzaken. De spieractiviteit neemt af en de mondhoeken komen iets omhoog. Het resultaat is een natuurlijke, frissere en meer open uitstraling.
Worden de afhangende mondhoeken veroorzaakt door volumeverlies? Dan kan een behandeling met een filler de oplossing zijn. We vertellen je er graag meer over!

HOE LANG WERKT DE BOTOX?

Een botoxbehandeling werkt gemiddeld 3 tot 4 maanden door. Na die tijd zal het spiertje weer actief worden en kunnen de mondhoeken weer wat gaan hangen. De kans is ook aanwezig dat dit minder gebeurt dan voorheen, omdat je het afgeleerd om het spiertje aan te spannen.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!

– Botox or filler treatment
– Training supervised by Dr. Saloua
– Available dates: 8 – 9 – 16 – 17 December 2022

To apply, you must be between the age of 25 to 65 years and have visible signs of aging or the desire to highlight your beauty.

MODELS WANTED

50% OFF TREATMENT