COMBINATIEBEHANDELINGEN

Er zijn vele combinatiebehandelingen mogelijk. Vaak wordt een behandeling met botox gecombineerd met fillers of andersom. Een aantal voorbeelden waarbij behandelingen gecombineerd worden zijn:

  • Contouren verbeteren met fillers in de kaken en kin en botox in de kin.
  • Wenkbrauwen liften met fillers in de slapen en botox in de frons en het voorhoofd.
  • Verminderen kraaienpootjes met botox in de kraaienpootjes en een filler in de onderoogleden.
 

In principe zijn alle behandelingen te combineren. Door onze persoonlijke aanpak en het doel om jouw natuurlijke schoonheid optimaal te tonen letten we daarbij goed op jouw persoonlijke situatie en wensen. We vertellen je er graag meer over in een intakegesprek, boek hier je afspraak.

Combinatiebehandeling
Before & After
Boek hier
Kin & Faceslimming
Kin & Faceslimming
Previous
Next

SPIERONTSPANNER EN FILLERS BIJ AMSTERDAM COSMETIC CLINIC

B® is een merknaam die inmiddels in de volksmond wordt gebruikt als naam voor alle toxine producten. Binnen Amsterdam Cosmetic Clinic werken wij met het merk Bocouture® en B®. Bocouture® is kenmerkend dat het natuurlijke resultaten creëert en B® creëert strakkere resultaten. Voor meer informatie kun je altijd terecht bij de cosmetisch arts.

Binnen Amsterdam Cosmetic Clinic werken we met de tijdelijke fillers van het merk: “Stylage, Teosyal, Belotero, Radiesse en Restylane”. Deze fillers bestaan uit hyaluronzuur, dat van nature in de huid voorkomt. Hyaluronzuur komt voor in verschillende organen en zorgt onder andere voor het vasthouden van water in de huid. Het geeft de huid veerkracht, volume en houdt deze soepel. Als je ouder wordt, neemt de aanmaak van hyaluronzuur af. Dit zorgt voor verslapping van de huid en het ontstaan van rimpels. Ook verliezen de onderhuidse vetzakjes volume en gaan hangen, wat de grote invloed heeft op volumeverlies in ons gezicht. Fillers kunnen de verloren volumes weer aanvullen. Fillers met hyaluronzuur zijn een veilige en natuurlijke oplossing tegen natuurlijke huidveroudering.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!