spierontspanner-frons

FRONSRIMPELS

Heb je last van fronsrimpels? En vragen mensen je regelmatig of je boos bent? Wij snappen dat je dit heel vervelend vindt! Los van de opmerkingen kan een fronsrimpel ook voor ongemak zorgen, zoals hoofdpijn. Gelukkig hebben wij een effectieve oplossing tegen fronsrimpels.

WAT ZIJN FRONSRIMPELS?

Trek je vaker onbewust je wenkbrauwen samen? Bijvoorbeeld als je iets goed wilt zien of als je tegen de zon in kijkt? Dan kunnen er fronsrimpels ontstaan op het voorhoofd en tussen de wenkbrauwen. Als je ouder wordt, neemt de elasticiteit in je huid af. Hierdoor blijven de fronsrimpels ook in ontspannen toestand goed zichtbaar.

SPIERONTSPANNER BEHANDELING VOOR FRONSRIMPELS IN AMSTERDAM

Een spierontspanner behandeling is een goede manier om fronsrimpels te verminderen. De cosmetisch arts kan deze fronsrimpel verminderen met het gebruik van spierontspanner. We werken in de Amsterdam Cosmetic Clinic met Bocouture, een vooraanstaand merk.

De spierontspanner wordt met een kleine naald geïnjecteerd in de spiergroep onder de rimpel. Het eiwit in de spierontspanner legt de werking van de spier vervolgens stil, het gevolg is dat de fronsrimpel flink afneemt of helemaal verdwijnt. Omdat de spier niet meer werkt zul je vanzelf minder fronsen. De huid wordt daardoor weer gladder. Het resultaat is een natuurlijke en jongere uitstraling.

HOE LANG WERKT DE SPIERONTSPANNER?

Gemiddeld werkt de spierontspanner 3 tot 4 maanden. Na de behandeling duurt het maximaal 14 dagen tot je het optimale resultaat ziet, dit gaat geleidelijk. Op het moment dat de spierontspanner is uitgewerkt kun je de spier weer gebruiken. Het kan zomaar zijn dat je de gewoonte om te fronsen bent verleerd, waardoor de rimpel minder zichtbaar blijft. Uiteraard is het ook mogelijk om de spierontspanner behandeling te herhalen.

Heb je interesse in en spierontspanner behandeling om jouw fronsrimpels te verminderen? Maak dan een afspraak via onze boekingspagina. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op. We kijken graag samen met jou wat er mogelijk is.

Fronsrimpel
Before & After
Boek hier
Previous
Next

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!