gUMMYSMILE

Is jouw tandvlees zichtbaar wanneer je lacht of praat? Dit noemen we ook wel een gummy smile en het kan als ontsierend ervaren worden. Een spierontspanner behandeling is een mooie oplossing tegen zichtbaar tandvlees, waarna je lach weer mooi uitkomt.

WAT IS EEN GUMMY SMILE?

Een gummy smile is de benaming voor zichtbaar tandvlees. Je bovenlip wordt dan naar boven getrokken door een spier, waardoor er veel tandvlees zichtbaar is. Niet iedereen vindt dat even mooi bij zichzelf. Bovendien kan het tandvlees sneller geïrriteerd raken als het niet beschermd wordt door de bovenlip.

SPIERONTSPANNER BEHANDELING TEGEN ZICHTBAAR TANDVLEES EN GUMMY SMILE IN AMSTERDAM

De cosmetisch arts spuit met een hele dunne naald een hoeveelheid spierontspanner in de spier die de bovenlip omhoog trekt. Hierdoor zakt de bovenlip iets naar beneden en bedekt daarmee het tandvlees. Eventueel kan de bovenlip ook behandeld worden met fillers voor meer volume, waardoor het tandvlees nog meer bedekt wordt.

HOE LANG WERKT DE SPIERONTSPANNER?

De gemiddelde periode dat een spierontspanner behandeling doorwerkt is 3 tot 4 maanden. Dit kan per persoon verschillen. Zolang de spierontspanner werkt zal de spieractiviteit minimaal zijn. Het lichaam voert de spierontspanner uiteindelijk op natuurlijke wijze af. Als de spierontspanner is uitgewerkt kan de behandeling herhaald worden.

Gummysmile
Before & After
Boek hier
Previous
Next

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!