MIGRAINE & HOOFDPIJN

Migraine en zware hoofdpijn zijn ontzettend vervelend en kunnen je beperken in je dagelijkse bezigheden. Een spierontspanner behandeling kan een goede oplossing zijn tegen hoofdpijn en migraine. 

BOTOXBEHANDELING TEGEN MIGRAINE EN HOOFDPIJN IN AMSTERDAM

Migraine is een vervelende aandoening die je leven behoorlijk kan beïnvloeden. De klachten worden veroorzaakt door overmatig inspannen van gezichtsspieren en onwillekeurige spierspasmes.
Met een botoxbehandeling kunnen we deze hoofdpijnklachten verminderen of zelfs wegnemen. De cosmetisch arts spuit een hoeveelheid spierontspanner met een dunne naald in de spiertjes in je frons en/of je voorhoofd. Hierdoor neemt de spieractiviteit af. Het gevolg is een afname van de hoofdpijn en migraineklachten. 

HOE LANG WERKT DE SPIERONTSPANNER?

De spierontspanner werkt ongeveer 3 tot 6 maanden. Daarna wordt het op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken. Zolang de spierontspanner werkt zul je aanzienlijk minder tot helemaal geen last hebben van hoofdpijn en/of migraine. Als de spierontspanner is uitgewerkt kunnen de klachten minder zijn, omdat je de spieren in je voorhoofd langere tijd niet hebt aangespannen. Dit verschilt per persoon, het kan ook noodzakelijk zijn om de behandeling te herhalen. De arts adviseert je hier graag over. 

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!
Chat openen
💬 Contact us!
NL: Hi! Hoe kunnen we je helpen?
EN: Hi! How can we help you?