VOORHOOFDSRIMPEL

Voorhoofdsrimpels ontstaan als onderdeel van het natuurlijke verouderingsproces. Als je diepe voorhoofdrimpels hebt, lijkt het of je moe of boos bent. Een behandeling met spierontspanner is een goede manier om voorhoofdsrimpels te verminderen.

WAT ZIJN VOORHOOFDSRIMPELS?

Voorhoofdsrimpels ontstaan als de huid zijn natuurlijke elasticiteit verliest bij het ouder worden. Daarnaast speelt je mimiek een rol. Trek je vaak je wenkbrauwen op of frons je veel? Dan is de kans groot dat je voorhoofdsrimpels krijgt.

SPIERONTSPANNER BEHANDELING VOOR VOORHOOFDSRIMPELS IN AMSTERDAM

Binnen Amsterdam Cosmetic Clinic werken we met het betrouwbare en vooraanstaande merk Bocouture en B. De cosmetisch arts spuit een kleine hoeveelheid spierontspanner in een of meerdere spiertjes in het voorhoofd. De spierontspanner zorgt ervoor dat de spier niet meer werkt. Rimpels nemen af en het resultaat is een glad voorhoofd dat er natuurlijk uitziet. Hierdoor krijg je een frisse, jonge uitstraling.

HOE LANG WERKT HET?

Spierontspanner blijft ongeveer 3 tot 4 maanden zitten. In die periode leer jij jezelf een andere mimiek aan, waardoor de rimpels mogelijk wegblijven of minder zichtbaar blijven als de spierontspanner is uitgewerkt.

Ben je benieuwd of een spierontspanner behandeling de oplossing is tegen jouw voorhoofdsrimpels? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Maak een afspraak via onze boekingspagina.

Voorhoofdsrimpel
Before & After
Boek hier
Vorige
Volgende

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!
Chat openen
💬 Contact us!
NL: Hi! Hoe kunnen we je helpen?
EN: Hi! How can we help you?