WENKBRAUWEN LIFTEN

Wenkbrauwen zijn uniek en hebben grote invloed op de expressie van je gezicht. Heb je last van rechte wenkbrauwen of wenkbrauwen die omlaag groeien en daardoor afhangen? Dat kan je een norse of droevige blik geven. Een  spierontspanner behandeling is een goede manier om de wenkbrauwen subtiel te liften.

WAT ZIJN FRONSRIMPELS?

Trek je vaker onbewust je wenkbrauwen samen? Bijvoorbeeld als je iets goed wilt zien of als je tegen de zon in kijkt? Dan kunnen er fronsrimpels ontstaan op het voorhoofd en tussen de wenkbrauwen. Als je ouder wordt, neemt de elasticiteit in je huid af. Hierdoor blijven de fronsrimpels ook in ontspannen toestand goed zichtbaar.

WENKBRAUWEN LIFTEN IN AMSTERDAM

Binnen Amsterdam Cosmetic Clinic werken we met de vooraanstaande merken Bocouture en B. De cosmetisch arts spuit een kleine hoeveelheid spierontspanner in 1 of meerdere spieren die de wenkbrauwen omlaag trekken. Hierdoor kun je de wenkbrauwen een stukje liften. Het resultaat is een natuurlijke, frisse oogopslag, die je er uitgerust uit laat zien. Let op: heb je last van ernstig afhangende wenkbrauwen als gevolg van huidverslapping? Dan is een spierontspanner behandeling niet voldoende. Vraag onze cosmetisch arts gerust om advies.

HOE LANG WERKT HET?

De gemiddelde periode dat de behandeling doorwerkt is 3 tot 4 maanden. Dit kan per persoon verschillen. Zolang de spierontspanner werkt zal de spieractiviteit minimaal zijn. Het lichaam voert de spierontspanner uiteindelijk op natuurlijke wijze af. Als de spierontspanner is uitgewerkt kan de behandeling herhaald worden.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!
Chat openen
💬 Contact us!
NL: Hi! Hoe kunnen we je helpen?
EN: Hi! How can we help you?