SPIERONTSPANNERS

WAT ZIJN SPIERONTSPANNERS?

B® is een merknaam die inmiddels in de volksmond wordt gebruikt als naam voor alle bo-tuline producten. Binnen Amsterdam Cosmetic Clinic werken wij met het merk Bocouture® en B®. Bocouture® is kenmerkend dat het natuurlijke resultaten creëert en B® creëert strakkere resultaten. Voor meer informatie kun je altijd terecht bij de cosmetisch arts.

De specialist spuit de spierontspanner in kleine hoeveelheden in de spier die de rimpels of klachten veroorzaakt, zodat de werking daarvan tijdelijk wordt stilgelegd. De spierontspanner heeft als het ware een verlammende werking op de spier. Het gevolg is dat rimpels op die plek verminderen en soms zelfs verdwijnen. De spier neemt af in dikte, omdat deze tijdelijk niet aangespannen wordt. Een spierontspanner is geschikt voor zowel het verminderen van rimpels en lijntjes als voor het verminderen van fysieke ongemakken.

SPIERONTSPANNERS VRAGEN OM EEN GOEDE VOORBEREIDING

Het is belangrijk je je altijd door een gediplomeerde, kundige arts laat voorlichten als je interesse hebt in een behandeling. De artsen van Amsterdam Cosmetic Clinic zijn zeer deskundig en kijken graag met jou naar de mogelijkheden voor een behandeling en beantwoorden al jouw vragen. Maak hier een afspraak.

WELKE MERKEN KAN IK UIT KIEZEN?​

Wij werken voor de behandelingen met het merk Bocouture® en B®. Dit zijn een van de meest vooraanstaande merken. Bocouture® is laag in eiwitten, waardoor het risico op mogelijke allergische reacties uitermate klein is.

INTERESSE IN EEN SPIERONTSPANNER BEHANDELING?

De artsen van Amsterdam Cosmetic Clinic zijn deskundige op het gebied van spierontspanner en passen de behandelingen met Bocouture® en B® op een veilige manier toe. Een natuurlijk resultaat staat daarbij altijd voorop. Ben je nieuwsgierig naar een behandeling bij Amsterdam Cosmetic Clinic? Neem contact met ons op of maak direct een afspraak!

VEELGESTELDE VRAGEN OVER SPIERONTSPANNERS

Hoe lang blijft het zitten?

Ongeveer 72 uur na het inspuiten is begint het resultaat zichtbaar te worden. Het inwerken van de spierontspanner gaat nog een tijdje door en na 14 dagen is het resultaat optimaal. De spierontspanner wordt na drie tot zes maanden door het lichaam afgebroken.

Er zijn bekende factoren waardoor spierontspanners langer of korter blijft zitten. Bij jonge personen met een erg dunne huid wordt een langer effect waargenomen. Bij mensen met een hele sterke mimiek en dikke huid wordt een korter effect waargenomen. Bij intensieve sporters wordt ook regelmatig een snellere afbraak waargenomen.

Zie ik er nep uit na een behandeling?

Binnen Amsterdam Cosmetic Clinic zijn wij groot voorstander van natuurlijke schoonheid. Dat betekent dat we je nooit met een plastic fantastic look naar huis zullen sturen. We streven naar een natuurlijk resultaat, waarbij jouw sterke kanten benadrukt en verfraaid worden. Het team van Amsterdam Cosmetic Clinic zijn experts op het gebied van spierontspanners. Zij kunnen precies bepalen welke hoeveelheden voor jou nodig zijn. Op die manier creëert zij een natuurlijk en mooi resultaat.

Wanneer kan ik beginnen?

Iedere huid is anders, dus daarom is er geen vast moment om met spierontspanner te starten. Om een indicatie te geven de ideale leeftijd ligt tussen de 25-35 jaar. Spierontspanner werkt preventief en werkt dus niet meer als de rimpels al duidelijk zichtbaar zijn. Laat je vooraf altijd goed informeren over de mogelijkheden. Naast spierontspanner kan een behandeling met fillers of een traject met huidtherapie een goede manier zijn om jouw huid mooi strak en glad te houden. Wij bespreken de mogelijkheden graag met je. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Heb ik spierontspanners nodig?

Of spierontspanners de juiste behandeling is voor jou, bepalen we tijdens een intakegesprek. De cosmetisch arts en de huidtherapeute bekijken wat jouw wensen zijn en welke mogelijkheden er zijn voor jouw huid. Zo weet je zeker dat jij de juiste behandeling krijgt. Over het algemeen adviseren we om bij de eerste tekenen van fijne lijntjes af en toe een behandeling te ondergaan.

Kan ik mijn gezicht nog bewegen na spierontspanners?

Ja, dat kan zeker. Ons doel is om altijd een natuurlijk resultaat te behalen. Wij zijn dan ook geen voorstander van de frozen face look. Vooral de wenkbrauwen bepalen in grote mate de expressie van het gezicht en daarom houden we die in beweging. De frons wordt vaak wel stilgelegd waardoor je een minder boze of strenge blik krijgt.

Krijg ik een slappe huid zodra het is uitgewerkt?

Nee, de spierontspanner heeft geen verslappend effect op de huid. In werkelijkheid is het juist je eigen huid die door natuurlijke veroudering verslapt. Met spierontspanners gaan we dat verouderingsproces tegen zodat jij er zoals jezelf uit blijft zien.

Kan ik na een behandeling meteen alles doen?

Na een behandeling kun je de dagelijkse activiteiten weer hervatten. Wel zijn er een aantal voorzorgsmaatregelen waar je rekening mee moet houden. Dit voorkomt complicaties. Houd je daarom aan de volgende nazorginstructies:

  • Niet sporten in de eerste 24 uur na je behandeling.
  • Geen zonnebank of sauna tijdens de eerste 24 uur na de behandeling.
  • Niet plat liggen in de eerste 4 uur na de behandeling.
  • Geen make-up dragen op de dag van je behandeling.
  • Niet op het behandelde gebied drukken gedurende 24 uur

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!