SPIERONTSPANNER VOOR DE KIN

In je kin zit een spier die, als je hem overmatig aanspant, zorgt voor putjes in je kin. Dit noemen we ook wel een sinaasappelkin. Je kunt ook een rimpel tussen de kin en je onderlip krijgen. Vaak gaat dit gepaard met spanningsklachten in het mondgebied. Een spierontspanner behandeling is een goede oplossing.

BEHANDELING TEGEN SINAASAPPELKIN OF RIMPELS IN DE KIN MET BOTOX

Een onderliggende oorzaak van rimpels in de kin kan een overbeet of een onderontwikkelde kin zijn. Door deze klachten te behandelen met botox nemen we niet alleen de spanning weg, maar creëer je ook een verfraaiend resultaat. De cosmetisch arts zet 1 of 2 prikjes in de kaakspier. Als je kin goed geproportioneerd is, doet dat veel voor je uitstraling. Een kin correctie met fillers is hier ook een mogelijkheid voor. De spierontspanner werkt ongeveer 3 tot 4 maanden.

HOE LANG WERKT DE SPIERONTSPANNER?

De gemiddelde periode dat een spierontspanner behandeling doorwerkt is 3 tot 4 maanden. Dit kan per persoon verschillen. Zolang de spierontspanner werkt zal de spieractiviteit minimaal zijn. Het lichaam voert de spierontspanner uiteindelijk op natuurlijke wijze af. Als de spierontspanner is uitgewerkt kan de behandeling herhaald worden.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!