team-over-ons

OVER ONS

De Kliniek

Welkom bij Amsterdam Cosmetic Clinic, de plek waar een gezond, stralend uiterlijk centraal staat. Wij bieden vooruitstrevende en doelgerichte behandelingen voor huidverbetering en huidverjonging. In onze moderne en sfeervolle kliniek in het centrum van Amsterdam staan wij voor je klaar met een deskundig advies. We streven naar natuurlijk ogende resultaten waarmee jij na de behandeling als de mooiste versie van jezelf weer naar buiten stapt.

Filosofie

Het team van Amsterdam Cosmetic Clinic werkt volgens een holistisch concept. Het uitgangspunt hierin is dat alles met elkaar verbonden is. We kijken echt naar het totaalplaatje en bieden verschillende behandelingen aan voor een optimaal resultaat. De specialisten bij Amsterdam Cosmetic Clinic geloven erin dat een tijdige en goede aanpak van de huid de beste resultaten geeft.

“Je huid is de spiegel van je gezondheid”

Door goed voor jezelf te zorgen, houd je jouw lijf en jouw huid in goede conditie. Daarom adviseren wij een gezonde leefstijl.

Huisregels

Wij streven naar een rustige, vertrouwde sfeer in de kliniek, zodat u zich tijdens uw behandeling kunt ontspannen. Daarom hebben we een aantal huisregels opgesteld die we strikt naleven.

  • Kinderen zijn niet toegestaan in de kliniek. De kliniek is geen veilige omgeving voor kinderen vanwege de trappen en de aanwezigheid van naalden.
  • Huisdieren zijn om hygiënische redenen niet toegestaan.

Lees de reserveringsvoorwaarden goed door voordat u een afspraak maakt. Dit voorkomt misverstanden achteraf.

Voor onze algemene voorwaarden, klik hier.

Kwaliteit

Veiligheid en uitstekende kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken wij volgens strikte regels en zijn wij aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen: de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Ook werken wij volgens de door de overheid opgestelde kwaliteitskader cosmetische zorg.

Saloua Mathurin is ingeschreven in het BIG-register (register van individuele beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg) onder nummer 59920474501 (arts), te raadplegen via www.bigregister.nl.

Benny van Lier is ingeschreven in het BIG-register (Beroepsbeoefenaren in de Individuele Gezondheidszorg) onder nummer 49929002901 (arts), te raadplegen via www.bigregister.nl.

Estefany Burniol Ruiz is ingeschreven in het BIG-register (Beroepsbeoefenaren in de Individuele Gezondheidszorg) onder nummer 69922253301 (arts), te raadplegen via www.bigregister.nl.

Huidtherapeute Ruby Dewaide is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP-register) onder nummer 39105454388 (huidtherapeute), te raadplegen op www.kwaliteitsregisterparamedici.nl.

Huidtherapeute Helia Saberi is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP-register) onder nummer 39105454388 (huidtherapeute), te raadplegen op www.kwaliteitsregisterparamedici.nl.

Huidtherapeute Demi Vollenbroek is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP-register) onder nummer 39105030188 (huidtherapeute), te raadplegen op www.kwaliteitsregisterparamedici.nl.

Het team

Ons team deelt dezelfde missie: jou er op natuurlijke wijze stralend uit laten zien. We werken nauw samen met verschillende expertises om jou een totaalconcept te bieden. Maak kennis met ons team!

saloua-arts-doctor

Dr. Saloua

Eigenaresse & Cosmetisch arts KNMG

Dr. Saloua Mathurin – Belboukhaddaoui studeerde in 2015 af als basisarts aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Zij gelooft in de holistische aanpak, waarbij de hele leefstijl onder de loep wordt genomen voor een stralend resultaat. Saloua specialiseerde zich na haar opleiding tot cosmetisch arts en deed jarenlang ervaring op in haar vakgebied. In 2017 richtte zij Amsterdam Cosmetic Clinic op na een tijd als zelfstandige te hebben gewerkt. Ze begon alleen, maar al snel groeide haar bedrijf en inmiddels staat een gezellig team van gepassioneerde vakvrouwen aan haar zijde.

Dokter Saloua vindt het belangrijk om haar kennis op peil te houden en zichzelf en de kliniek te blijven ontwikkelen. Daarom bezoekt ze regelmatig congressen en scholingen in binnen- en buitenland. Haar team krijgt ook regelmatig bijscholingen en in de personeelsruimte ligt vakliteratuur op tafel. Zo kunnen Saloua en haar team het beste in jou naar boven halen, waarbij een natuurlijk resultaat voorop staat.

“Ik wil dat mijn klanten complimenten krijgen over hun mooie en natuurlijke uiterlijk.”

Saloua streeft naar langdurige relaties met haar klanten. Ze gelooft in op tijd beginnen met het mooi houden van je huid, omdat je daar op latere leeftijd de vruchten van plukt. Met een enkele behandeling ben je er nog niet, bij een mooi en stralend uiterlijk komt veel meer kijken. Naast goede voeding is een continue goede verzorging en behandeling van de huid noodzakelijk.

Dr. Benny

Cosmetisch arts
Als cosmetisch arts luister ik graag naar jouw wensen om een natuurlijk resultaat te behalen. Ik zeg soms ook nee, want voorop staat een natuurlijk resultaat. Belangrijk is dat jij gaat stralen! Ik ben gepassioneerd, geef persoonlijk en eerlijk advies en wil samen met jou resultaten behalen waardoor jij er stralend uit ziet. Een klant terug zien met een glimlach, zelfvertrouwen en tevredenheid maakt mij gepassioneerd. Wij zullen samen verjonging en verfrissing bereiken waar jij trots op bent.

Dr. Estefany

Cosmetisch Arts
Als cosmetisch arts ligt mijn focus altijd op het bereiken van een natuurlijke, subtiele look die past bij de unieke kenmerken en persoonlijkheid van elke klant. Ik geloof sterk in het belang van open en eerlijke communicatie met mijn klanten en in het nemen van beslissingen samen met hen. Ik ben ervan overtuigd dat het doel van cosmetische ingrepen moet zijn om de eigen schoonheid van iemand te benadrukken, en niet om hen te veranderen in iemand anders. Mijn doel is dan ook om mensen te helpen hun beste zelf te zijn.

Dr. Zita

Cosmetisch Arts

Ruby

Kliniekmanager & huidtherapeut​
Ruby is helemaal thuis in de wereld van jouw huid. Haar doortastende aanpak brengt de mooiste versie van jouw huid binnen no-time naar boven! Met haar relaxerende handjes vergeet jij daarnaast even de dagelijkse drukte om je heen. Ook is zij gediplomeerd post HBO kliniekmanager. “Mijn doel is om voor iedereen een passend en eerlijk advies met behandelplan op te stellen om zo de huidconditie te optimaliseren. Huidverbetering is mijn passie en ik streef er altijd naar het beste resultaat te bereiken.”

Helia

Huidtherapeut
Ik maak er mijn missie van om elke dag met veel liefde en kundigheid mijn werk uit te voeren. Met als doel, het behalen van het beste resultaat. Het combineren van diverse behandelingen en technieken doe ik met veel plezier! Een behandeltraject is daarom ook nooit het zelfde. Naast mijn affiniteit voor huidtherapie, heb ik een voorliefde voor een holistische aanpak en de kracht van de geest. Ik kijk daarom graag naar het geheel.

Demi

Huidtherapeut
Ik maak er mijn missie van om jouw huid weer te laten stralen, want als je huid er mooi, egaal en verzorgd uitziet dan straal je ook van binnenuit! Door mijn jarenlange ervaring, eerst als schoonheidsspecialiste en daarna ook als huidtherapeut, heb ik veel kennis over verschillende huidtypen en behandelingen opgedaan. Daardoor weet ik met welke behandeling(en) ik jouw huid snel en effectief weer in topconditie kan brengen.

Daiana

Front office
Ik zorg ervoor dat iedereen zich welkom voelt in de kliniek en daarnaast plan ik de afspraken in zodat alles soepel verloopt. Elke dag is anders door de diversiteit van mensen en dat maakt mijn werk zo leuk.

Roos

Front Office
Als receptioniste bij Amsterdam Cosmetic Clinic zorg ik dat alle afspraken goed worden ingepland en help ik u graag met alle vragen die u over de behandelingen heeft. Elke klant heeft namelijk andere wensen en dat zorgt dat mijn werk leuk en uitdagend is.
saloua-arts-doctor

Kom werken bij...

Ook deel uitmaken van ons team? Solliciteer direct op een van onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar saloua@amsterdamcosmeticclinic.com

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!