LASER HUIDVERBETERING

LASER

Een laserbehandeling is een effectieve manier om huidproblemen en overmatige haargroei aan te pakken. De geavanceerde lasertechniek helpt het lichaam om bijvoorbeeld overmatig pigment af te breken, overmatige haargroei te remmen of te stoppen en huidveroudering tegen te gaan. Wij werken in Amsterdam Cosmetic Clinic met de lasers van Sciton Joule BBL. Er zijn vier verschillende modules waarmee we gerichte behandelingen kunnen uitvoeren tegen:

  • Acne(littekens)
  • Pigmentvlekken
  • Melasma of zwangerschapsmasker
  • Rosacea
  • Couperose
  • Zichtbare vaatjes en blozen
  • Rimpels en huidverslapping
  • Overmatige haargroei

SCITON JOULE BBL

BBL een innovatieve technologie voor laserbehandelingen. BBL lijkt op een IPL laser, alleen dan veel krachtiger. De laser gebruikt licht met meerdere golflengtes, ook wel breedband licht, om zo in een behandeling meerdere verouderingsproblemen tegelijkertijd aan te pakken. De unieke lichttherapie gaat tekenen van veroudering en zonbeschadiging tegen. Het resultaat is een frisser, jonger en jeugdiger uiterlijk. Forever Young BBL is het enige apparaat waarvan is aangetoond dat het de genexpressie van 1273 (!) genen beïnvloedt. Genen die coderen voor collagen en elastine, maar ook genen die geassocieerd zijn met veroudering. Dit zorgt ervoor dat je huid zich tot op DNA niveau gaat verjongen. Zo kun je er zelfs na een aantal behandelingen jonger gaan uitzien dan je bent! Met regelmatige Forever Young BBL-behandelingen ziet de huid er helderder, gladder en veel jonger uit.
Laser huidverbetering
Before & After
Boek hier
BBL Vasculair
BBL Pigmentatie
BBL Vasculair
Previous
Next

FOREVER YOUNG

Forever young is een geschikte behandeling om pigmentvlekken en roodheid mee te verminderen. Al na één behandeling heb je zichtbaar resultaat. Door de behandeling regelmatig te herhalen houd je een fris, jeugdig en stralend uiterlijk.

FOREVER CLEAR

Forever Clear gebruiken wij om acne te verminderen. Hierdoor vermindert of verdwijnt actieve acne en is de kans op blijvende littekens aanzienlijk minder. Een acnebehandeling met laser is vaak onderdeel van een compleet behandelplan dat ook bestaat uit thuisverzorgingsproducten en/of een combinatie met peelings. Onze huidtherapeute bespreekt graag de mogelijkheden met je.

FOREVER BARE

Nooit meer scheren, harsen of waxen, daar hebben steeds meer vrouwen én mannen we oren naar. Dat is niet zo gek, want ongeveer 81% van de vrouwen scheert haar oksels meermaals per week en 10% scheert zich zelfs dagelijks. Veel ontharingsproducten zijn pijnlijk, moeten veel herhaald worden en geven geen compleet en blijvend resultaat.. Forever Bare BBL brengt hier verandering in!

De milde, effectieve BBL laser verwarmt de haarzakjes, waardoor de haargroei wordt afgeremd. De behandeling is comfortabel en voelt als een hot stone massage.

SKINTYTE

De SkinTyte laser is een effectieve manier om de huid te verstevigen. De huid gaat actief meer collageen en elastine produceren. De behandeling werkt met infrarood en zichtbaar licht. Dit licht verwarmt de dermis terwijl de epidermis gekoeld blijft. Tijdens de behandeling meten we met een laserthermometer de temperatuur van de huid totdat een temperatuur van 38-42 graden is bereikt.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken? Dat doe je via onze online agenda!